[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

上個post 先有人話有
千零蚊手機超越switch 性能
既電話用嚟玩模擬器
依家又話比部switch重貴既
模擬器去追fps 同畫質
使咩youtube啲呀媽係女人既野
我電腦玩fps game仲浪費咁多時間搞模擬器咩
三修中
Circle K 訂 $398 抵唔抵?
同女朋友玩下啲有趣支線,有啲故事幾得意女仔都會有興趣的
洗下就得,我果啲都封塵洗完靚返,不過小心個底座唔好洗,我有一隻洗完後do 唔到
火紋我覺得做得幾差,淨係出啲勁兵比你打,同已前果啲比冇咗好多策略性,自己感覺上唔太好玩
風花雪月我玩咗幾十粒鐘,玩咗兩條線
Engage 過百粒鐘仲未爆機
主要因為係玩到好攰,超難經典冇DLC,有時玩成個星期先過到一章,又唔捨得差兩章先嚟降難度
敵人一下秒我,我打人就0
冇得刷lv,錢用晒就冇,唔識玩
有機會先開返
做嘜又有暗黑推post
欣賞哩位師兄
Btw點解game+amiibo 可以做到咁平
出面好多鋪無晒預訂amiibo quota
哩個shop堅定流,有冇師兄之前幫襯過?
火紋個dlc如果跟上集煤暗之章獨立會好d
爆晒機而家無乜興趣開黎玩
我都係等打異度3 dlc
希望超越佢上集黃金國水準 +比埋後日談結局
應該水浸咁多貨了
公價黎
Lbuy
未聽過呢間嘢,信唔信得過?
你訂到應該大機會有貨 都大間店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞