[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
外國有人會整mod
mario odyssey / botw 都有人去整mod
utube好多channel都有上片
一直都冇乜事

pointcrow 好似21年(?) 出錢招募人整 multiplayer mod
之後一直有D demo係佢channel
到4月頭佢release 個mod 出黎

之後就食老任鐵拳
我任虧卷預購咗,再係ok訂咗收藏版真開心
好有天空之劍既影子
尤其係有一part d樹發光我諗起天劍收集D水滴
諗起天劍收水滴就覺得好大壓力
應該主題機都水浸
想問下佢release mod係完全免費定點? 例如係咪自己會員先down得定人人都玩到
因為唔少streamer youtuber都有玩mod但好似都無事,所以整mod貌似唔係trigger到任天堂個位,所以諗係咪關金錢利益事
見有啲comment係屌任天堂hate fans,但我又諗如果你將人地develop咗幾年隻game改幾改再放出去畀人玩獲利,似乎講唔過
但我對最強法務部充滿信心PointCrow應該唔會贏到
睇返來龍去脈,似乎係因為中間有金錢成份
個mod唔係PointCrow整,佢係出10000蚊美金做獎金招募一個multiplayer mod,可能係依個位trigger到
但我去直銷網訂, 佢cut我單
之後轉左去ok訂
switch機主post話今次直銷網係企鵝貨
可能個貨源唔同
會唔會偷跑
咁多隻zelda最大壓力係Majora's Mask
個月亮真係心理影響
啲人話咩紅月好恐怖
見過假面月亮就知好少事
係幾多人嘅童年陰影

有無巴打試過買左BOTW既Expansion Pass
但係玩唔到
劍之試練個啲DLC既內容全部都搵唔到
係eshop個版又話我買唔比撳任何野
每當倒數就夠都會心諗
救命呀我唔想重玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞