[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
botw master mode 反正成日同mh操作撈亂 襯而家上返手先
咁都係支那
洛克人EXE
excuse me princess
故事bug 到暈,一百年又唔老,zelda 又可以封人一百年都係咁後生
你個腦有bug咋?
首先佢地唔係人類
一年等於365日?冇人知
你同女神轉生嘅Zelda講logic
我應該玩咩等totk好?

1. Botw 上埋100% (目前80)

2. 天空之劍

3. 無雙
Botw玩左咁多就唔好哂時間住
拿拿林玩左天劍先
無雙唔會玩得切架啦第日先返轉頭補啦
其實話Zelda個故事低B嘅人平時睇咩
王道故事=/=低B
試問有幾多隻game用咁少篇幅就將每個角色嘅個性特色講曬出黎
淨係時之笛同假面
已經唔可以用皇道故事嚟講zelda
學暴風之歌個下已經好正係個個年代
死都唔露出實收埋d爆嘢
唔通達叔返生
香港大部份人都係botw先第一次識呢個系列
時笛大主線我覺得算係王道,只係支線幾黑下
嵐之歌個銜尾蛇我覺得放落移家都係個唔錯嘅元素
btw我覺得嵐之歌係zelda系列最好聽嘅OST,洗腦又襟聽

假面真係傑作,果種不穩嘅氣氛型造得超好,個BGM一日比一日恐怖
時間管理大師嘅玩法都好玩,除左素材重用之外真係諗唔到只係用左一年半就砌到出黎(Botw同TotK各用左6年左右)
wii兩隻都係佳作不過冇中文所以少人玩
當年我都係玩英文版(btw黃昏公主係我最愛)

有中文真係令散播率高好多
個個月亮真係ptsd
當年太細個玩面具完全唔知做緊乜
時之笛都係
都係大個左睇youtube睇人講故事
如果重製呢兩隻就好啦
時笛重製左落3ds
應該有耐都唔會有
最多移植

淨係有魔法已經好唔合理
Alttp
無雙反而唔急
平行時嚟
搭埋 Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland
我都好鐘意黃昏,E3 trailer橋上騎馬戰打獸人,勁有魔戒feel
買齊wii,ngc 版
林克仲可以學劍招,有兩隻boss 好有電影感,陀螺打骨boss,天空雙爪勾打飛龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞