[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
想聽多啲人分享吓你地既感覺。
係巴哈見到【心得】曠野之息拯救我的抗癌生活
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=1689&snA=10775&tnum=1&subbsn=11
呢篇野幾有意思
愈來愈多圖leak 法律部有排忙
打晒四神獸,係咪唔洗打伽儂就可以開英傑之詩?
你地follow開啲咩會見到咁多leak
唔係你地講我都唔知有leak
另外見到都唔建議係度放料
我仲想白紙一張去玩TotK
當年睇左人地啲實況先去開真係人生一大遺憾
Reddit
已經有link瞓醒一開波個啲圖唔知堅定流
仲有影自己部switch
希望仲可以射冰箭射到隻馬變冰雕再捉
射得多會比馬神屌
原來可以咁捉?
仲可以電鳩佢 施施然行去身後狂撳a 等佢抽搐完就上到馬
唔係,我果住把放書櫃冇太陽曬都彎左
玩左成個星期先開晒地圖
尋日膽粗粗拎住3粒心打贏水咒加儂
本應好開心
但見到米法咁樣又好撚sad
咁多流出睇來唔可以再上呢度了
想問有冇人知港版特典既書係咪會係中文版?諗緊好唔好直接日任買
最近睇資料先知,原來08年有隻retro studios 開發的zelda 取消左

https://youtu.be/BzlROEEMvBs
昨日終於拎番出黎玩
全回憶加120廟
跟手入城堡炒多隻加儂

種子放棄了
開天劍等totk
我爆完機得15%完成度😂😂😂😂
差唔多啦
我第一次爆機都係20左右
愛之湖完咗仲有幾次同落下都有對白㗎
老實講好似愛之湖依啲得1個功能嘅小地方,係totk會有咩新嘢令佢有新意,就睇吓zelda team功力啦

botw大把依啲地方

睇番張圖好治愈
當年玩到上哂癮
當正旅行game咁上山下海
無睇攻略之下全清Shrines但搵得少過一半yahaha

嗰時女朋友成日話: 屌又玩爬山game

識條春咩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞