陳奕迅真係好撚嘔心

350 回覆
910 Like 374 Dislike
佢老婆先至嘔心,又囂

D死忠成日拎個女人出嚟做擋箭牌咪仲嘔心

一矢中的

928講果堆野,有人屌
即刻有班死忠拎阿徐係黃絲出黎辯護

人地明明係絕世好老婆、民主勇士,但就比你哋班死忠講到一文不值

宇宙歌王表示: 我就是中國人,中國人不打中國人。
香港有咁嘅節目容納佢咩?

有心做音樂嘅,有機會做五湖四海參賽者嘅評審,比我都開心啦,有乜好鬧?

要屌不如屌本地電視台冇心搞音樂
大陸fans對佢恭恭敬敬,反而自己香港人又屌柒佢
連登真係多小學雞,老馮咁,翻大陸節目講香港嘅fans i love u好冇

大陸人做開狗
香港人就要跟住做狗?
乜撚野恭恭敬敬
屌你佢係你主人呀?

eason係大陸唱得好,肯定係因為大陸人聽佢d歌既時候全部好似我是歌手d觀眾咁投入陶醉,香港人學下野啦

都冇香港人用真金白銀支持
典型香港人
係香港搵完錢上左位仲唔走咩

香港仲有咩能力比到搵錢機會佢?
典型香港人
係香港搵完錢上左位仲唔走咩

咁佢廣東歌都唔洗出啦
好似某位宇宙級歌手咁
班傻鳩成日用藝術家性格去形容佢d on9野

我覺得陳奕迅無乜問題 但班傻鳩fans真係好核突
藝術家性格

歌頌毛澤東嘅思維
佢老婆先至嘔心,又囂

D死忠成日拎個女人出嚟做擋箭牌咪仲嘔心

一矢中的

928講果堆野,有人屌
即刻有班死忠拎阿徐係黃絲出黎辯護

人地明明係絕世好老婆、民主勇士,但就比你哋班死忠講到一文不值

宇宙歌王表示: 我就是中國人,中國人不打中國人。

阿徐好撚慘!
都冇香港人用真金白銀支持

原來佢係香港開果堆演唱會 賣果堆碟,買既全部都唔係香港人
e神奶共=歌手only focus on音樂 ,唔好牽涉政治
其他人奶共=奶共 死全家

藝術家性格

阿gem起碼夠薑批評「香港音樂界國民教育」 叱吒903,單春條撚樣聽到十年就已經鳩縮
e神奶共=歌手only focus on音樂 ,唔好牽涉政治

藝術家性格

阿gem起碼夠薑批評「香港音樂界國民教育」 叱吒903,單春條撚樣聽到十年就已經鳩縮

阿gem真係好撚慘

有名你叫樂壇金正恩, 連登仔契老豆毛澤迅
其實eason為錢番大陸有咩問題姐,但唔好講到佢係受害者無人尊重無人賞識先“迫於無奈”去大陸呢個咁有藝術氣息咁鼓勵創作既國家啦
其實eason為錢番大陸有咩問題姐,但唔好講到佢係受害者無人尊重無人賞識先“迫於無奈”去大陸呢個咁有藝術氣息咁鼓勵創作既國家啦

exactly
講到香港樂迷逼害陳奕迅咁,好心班fans唔好咁核突
其他歌手去大陸搵食俾人屌到仆街
上個大陸節目虛偽到 個笑容猙獰到
平時又唔見喺香港唱得咁認真
當香港啲fans係乜
以後咪撚翻落嚟

望住佢瘋狂賺人仔 係咪好酸呢
我唔反對歌手上大陸搵錢
但係係香港鳩唱 上大陸畀D水準真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞