陳奕迅真係好撚嘔心

350 回覆
910 Like 374 Dislike
香港人絕對唔可以返大陸接Job同搵錢

問題係有班契弟雙重標準喎,毛澤迅就乜撚都得,其他歌手返大陸就比人屌撚到閪都反埋出嚟

不嬲覺得所有歌星返大陸搵錢都冇問題

唔上我是歌手唔通上爛鳩勁歌金曲

你自己都識講啦,on9

講緊啲撚樣雙重標準,你個撚屌閱讀理解係咪有問題?
傷台呢啲咁西既頒獎禮
比我係佢都玩9你啦
你見佢前以前新城 (好似13年) 同對上次港台
都係正常發揮
就係13,16嗰兩次狗03先玩9你

問題係有班契弟雙重標準喎,毛澤迅就乜撚都得,其他歌手返大陸就比人屌撚到閪都反埋出嚟

你自己都識講啦,on9

咁你屌乜柒啊

從頭睇過啦!屌你老母臭閪!
次次演唱會都落力唱都叫當香港觀眾係狗
duo嗰次佢打針唱呀
不過樓主duo嗰陣小學畢業未

仲有次次香港演唱會都係encore最耐

duo尾場唱到一點咁滯
正到
樓豬一定00後
duo嗰次佢打針唱呀

duo尾場唱到一點咁滯
正到

慶幸嗰場喺現場,最深刻嘅演唱會
真係想知上面班撚樣有無笑過阿gem係瘋蝗漿 宇宙漿
duo嗰次佢打針唱呀

duo尾場唱到一點咁滯
正到

慶幸嗰場喺現場,最深刻嘅演唱會

而家諗返都覺得好正
佢食撚屎 摺埋啦
利申eason fans
香港fans不嬲都自視過高
支持人地冇實際行動,要踩就可以起勢咁踩

你自己都識講啦,on9

咁你屌乜柒啊

從頭睇過啦!屌你老母臭閪!

屌,覆撚左你九世
上大陸搵銀又冇問題
話對香港觀眾兩個樣
事實咪又頒獎禮個一兩次失準
係抵屌個次,係唔專業
但唱撚左十尻幾年你係要執一兩次黎講咪你自己on9囉

要執佢恰鳩香港人嘅事大撚把啦屌你老母爛化閪!望撚住個手機讀歌詞,亂鳩咁唱講so bad,嗌又話人嘈撚住曬,唔嗌又串鳩人哋跛,兇撚完記者轉頭人哋問佢十年又死撚曬狗。如果佢上到大陸都係一撚樣咁嘅面口我冇撚野好講,但最撚閉係條撚樣上到大陸就成條哈巴狗咁,即係同你條撚樣一撚樣,一對住毛澤迅就乜撚嘢都可以將佢歪曲成冇問題!咁咪就好似條哈巴狗咁囉!我屌佢老母!
香港fans不嬲都自視過高
支持人地冇實際行動,要踩就可以起勢咁踩

最基本嘅買碟都少啦
諗深一層,劉凱威,的士陳,呢啲喺香港做極紅唔起,一返支那就爆紅,究竟係我地唔識貨定係點?

唔理唔識貨定點,就算強國人屎都食得落冇品味,咁又點,人地肯俾錢,而且總有人肯做死忠,係人都知邊個市場好做

香港呢?香港人幾時先識睇下自己有幾鳩屎有幾趕客

響討論區就女既係雞,男既係鴨,清廉道德都唔夠既,出首新歌都要過到政治檢驗,對眼又生響額頭,成日講強國人唔識欣賞人努力,拎唔到世界第一就係垃圾,繼香港話,做到宇宙最強都係垃圾,點都有得彈,點都有位入,公眾人物就係呢班受壓榨既賤民既出氣袋,平日唔敢反抗,放左工上網就日柒日響度彈三彈四

傳媒呢,好似陳奕迅咁,寫佢單春,寫佢老婆大洗,寫佢老婆吸毒,寫佢同謝安棋有路,佢家庭一定俾香港傳媒攪到冇日安寧,最仆街係香港人睇完呢d花邊新聞,冇人幫佢架,冇人屌傳媒寫負面野都唔寫下人音樂上既事架,個個跟住起哄,師奶信到十足,學生哥跟口水尾,網上就傳黎傳去似到十足,屌,你班香港人,恨佢仆街好耐啦,話懷念佢以前唔爛聲,當正佢現在死既,個個好似黃家駒咁一去不復返,香港人就至撚高興,我諗佢現在連香港都唔柒想返駛事一落機就俾人寫臭啊

屌得好

講得好 係依家嘅香港人對佢唔住
香港大陸兩邊都垃撚圾
唔洗爭
貪你香港d 乜?cd唔買,比個錢聽歌都嫌三嫌四?上大陸走一轉都幾千萬la

香港場場演唱會都爆喎,邊個唔捨得比錢佢洗?
賺人仔冇問題,但當香港fans係狗就唔需要再支持佢

王菲都一樣咁撚黑人憎
明明所有榮譽財富都係香港比佢
係香港開演唱會佢邊有唔認真
Duo, eason's life 有冇睇過

單春有特權!單春大撚曬!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞