陳奕迅真係好撚嘔心

350 回覆
910 Like 374 Dislike
掂喇
eason有運行了

又更上一層樓
上個大陸節目虛偽到 個笑容猙獰到
平時又唔見喺香港唱得咁認真
當香港啲fans係乜
以後咪撚翻落嚟

評價歌手主要視乎歌藝,况且大陸節要求做馬,所以不必認真

雖然好多時做馬,但睇下人地成個show專業水準先講。 香港? 就算演唱會都係用埋o的濕鳩架餐。 人地大陸音樂節目隧隧band都係頂尖的,架餐更係頂尖器材。
連登真係多垃圾

咁你屌乜柒啊

自己睇番係邊個咬鳩人先,我第一句就喺度講緊佢班死忠歌迷雙重標準,但你條撚屌就驚死自己個契老豆比人話,仲上網係咁google護主緊張到咁,仲以為你老母後生曾經比單春屌過,搞到你對單春有份戀父情意結喺度。ok,sorry,我係唔應該屌你契老豆嘅

好地地係邊撚個突然發狗瘟咬鳩人,又上網google啦,個老母比老竇帶綠帽仲比單春中出過嘅便宜仔

點睇都似你老母俾人屌過多D
又憎尻人又吹人唔撚漲
愈數臭人愈紅
成隻狗咁周圍咬,俾人屌完你老母條氣唔順啊

自己咬人先又話人咬鳩你明明就係緊張自己個契老豆比人話心急護主

想屌柒你條垃圾咋傻仔
單春係叱吒個D真係差既從來冇撐過wo,我都話抵屌wo

有大撚把人話佢嗰次冇問題,仲神化佢好多事件,我屌柒班死忠對其他歌手雙重標準,你無啦啦伸個鳩頭出嚟對號入座做乜撚嘢

你講個樣野我都冇話過你屌得唔岩
拎十年啊,演唱叫fans唔好大叫呢D出黎講
呢D野我係覺得單春冇問題wo,咪出聲囉

咁人哋唔企起身洗唔洗話人哋係跛先?

由頭到尾我都係屌柒緊某班香港歌迷嘅做神文化,總之單春做就得,送禮勤,阿Gem,容祖兒,張敬軒做就要死全家,所以我先特登拎幾樣嘢出嚟睇下佢啲死忠點樣回應。

雙登仔不嬲對自己鍾意既陳奕迅 張敬軒 側田呢堆男歌手好好說話,但一講到阿gem同李克勤之類既歌手就雙重標準
duo病撚左之後打針唱又唔提
eason's life無論係run down同舞台效果都誠意十足
點撚樣當香港fans係狗呀
講黎講去就係傷台頒獎禮
送禮勤做就成班屌 佢做就成班出黎護主
eason's life無論係run down同舞台效果都誠意十足
講黎講去就係傷台頒獎禮

呢個真,其實佢hea 9 商台

咁你屌乜柒啊

自己睇番係邊個咬鳩人先,我第一句就喺度講緊佢班死忠歌迷雙重標準,但你條撚屌就驚死自己個契老豆比人話,仲上網係咁google護主緊張到咁,仲以為你老母後生曾經比單春屌過,搞到你對單春有份戀父情意結喺度。ok,sorry,我係唔應該屌你契老豆嘅

好地地係邊撚個突然發狗瘟咬鳩人,又上網google啦,個老母比老竇帶綠帽仲比單春中出過嘅便宜仔

點睇都似你老母俾人屌過多D
又憎尻人又吹人唔撚漲
愈數臭人愈紅
成隻狗咁周圍咬,俾人屌完你老母條氣唔順啊

自己咬人先又話人咬鳩你明明就係緊張自己個契老豆比人話心急護主

想屌柒你條垃圾咋傻仔
單春係叱吒個D真係差既從來冇撐過wo,我都話抵屌wo

有大撚把人話佢嗰次冇問題,仲神化佢好多事件,我屌柒班死忠對其他歌手雙重標準,你無啦啦伸個鳩頭出嚟對號入座做乜撚嘢

你講個樣野我都冇話過你屌得唔岩
拎十年啊,演唱叫fans唔好大叫呢D出黎講
呢D野我係覺得單春冇問題wo,咪出聲囉

咁人哋唔企起身洗唔洗話人哋係跛先?

由頭到尾我都係屌柒緊某班香港歌迷嘅做神文化,總之單春做就得,送禮勤,阿Gem,容祖兒,張敬軒做就要死全家,所以我先特登拎幾樣嘢出嚟睇下佢啲死忠點樣回應。

雙登仔不嬲對自己鍾意既陳奕迅 張敬軒 側田呢堆男歌手好好說話,但一講到阿gem同李克勤之類既歌手就雙重標準

好多年前某班謝安琪歌迷又係咁撚樣,走音咪走音囉,又要搬千鳩幾個理由出嚟同佢兜,兜都唔撚緊要,仲企圖想洗撚埋其他人腦我話佢走音,佢哋就話佢啲歌同隻碟做得唔錯,我屌你我夠有買佢啲碟啦,我而家係講緊佢嗰陣唱live成日走音仲諸撚多藉口呀

跟著就比人瘋狂炸我email咒我死全家
講黎講去就係傷台頒獎禮

呢個真,其實佢hea 9 商台

比較諷刺嘅係,其實第一個捧佢上一線嘅香港媒體應該就係音樂界國民教育903,我的快樂時代之前,佢根本都唔算係一線
成班係到講經
貪你香港d 乜?cd唔買,比個錢聽歌都嫌三嫌四?上大陸走一轉都幾千萬la

呢句好中
你話我死忠盲撐都係咁講,如果真係Eason fans你應該知佢係超級鍾意音樂同唱歌嘅人黎,亦都係因為咁先會多次屌啲fans拍手鳩嗌之類,唔明點解會有人屌翻Eason 轉頭,其他歌手冇屌就代表係唔應該屌?
同埋佢係一個好有性格嘅人黎,佢都講過唔鍾意商台,佢唱得衰冇心機可能係佢想表達佢嘅不滿,啲獎雞鳩咁頒,當然出黎個畫面係柒到我唔敢睇翻啦,我亦都唔支持啲歌手咁做,但Eason 出晒名癲架啦,咁做唔代表係佢唔尊重,即使佢係都只不過係唔尊重商台落佢面多啲。好,可能你又會覺得我鳩噏幫佢兜。咁直接啲,學樓上啲巴打話齋,數次嘅失誤就判人地死刑,公平咩。
仲有,理性啲啦,明眼人都見佢唱得衰嗰幾次幾乎全部都係商台頒獎典禮,你自己諗下點解啦
最後,翻大陸搵錢好屌,個撚個都想翻架啦,咁撚好搵,翻撚到先得架,大陸有撚咁高人氣咩
好似容祖兒咁,攻極都係咁上下
可能我少睇八卦新聞,我真係冇見過Eason 踩香港,奶大陸
你話我死忠盲撐都係咁講,如果真係Eason fans你應該知佢係超級鍾意音樂同唱歌嘅人黎,亦都係因為咁先會多次屌啲fans拍手鳩嗌之類,唔明點解會有人屌翻Eason 轉頭,其他歌手冇屌就代表係唔應該屌?
同埋佢係一個好有性格嘅人黎,佢都講過唔鍾意商台,佢唱得衰冇心機可能係佢想表達佢嘅不滿,啲獎雞鳩咁頒,當然出黎個畫面係柒到我唔敢睇翻啦,我亦都唔支持啲歌手咁做,但Eason 出晒名癲架啦,咁做唔代表係佢唔尊重,即使佢係都只不過係唔尊重商台落佢面多啲。好,可能你又會覺得我鳩噏幫佢兜。咁直接啲,學樓上啲巴打話齋,數次嘅失誤就判人地死刑,公平咩。
仲有,理性啲啦,明眼人都見佢唱得衰嗰幾次幾乎全部都係商台頒獎典禮,你自己諗下點解啦
最後,翻大陸搵錢好屌,個撚個都想翻架啦,咁撚好搵,翻撚到先得架,大陸有撚咁高人氣咩
好似容祖兒咁,攻極都係咁上下
可能我少睇八卦新聞,我真係冇見過Eason 踩香港,奶大陸

佢點解唔妥商台?雖然我一向都好撚憎呢個音樂界國民教育,成日懶撚公正咁,明明全部都係計播放率,但佢哋起碼都叫做肯比歌手唱晒成首歌先。
你死喇
連登最多單春fans
送禮勤做就成班屌 佢做就成班出黎護主

真係勁多護主
連登真係變幻莫測 唔鍾意嘅人上大陸就彈到一文不值
自己鍾意嘅人上大陸發展就好呀 Ok呀 貪香港馨香咩

仲有過氣影帝羅嘉良,又話自己個女應該拎香港身份證。又話自己老婆應該可以喺香港得到更多福利,但連登仔從來冇屌過佢半句,淨係識拎葉榮添打飛機,計我話,葉榮添呢個角色本身就已經係一個終極偽善撚,仆街到暈。
唔中意咪唔好再聽囉 反正佢唱k質素
你自己入k房錄自己把聲都好聽過佢啦

唔明啲唱歌嘅人去邊度唱都要比人屌
好聽咪聽 唔好聽咪唔好聽囉

嘈到面紅耳綠都唔知為乜
係香港開演唱會佢邊有唔認真
Duo, eason's life 有冇睇過

冇左呀Y啲歌硬係唔多夠喉
佢對上個演唱會 成個tour都喺大陸開 澳門都有份 但就冇香港
死忠仲想撐?
唔係話佢唱歌唔正 係佢根本分別唔係好想理香港人
連登仔真係好撚難服侍
咁撚把炮咪以後唔好聽佢d歌唱佢d歌囉

支持
咪撚聽啊仆街
少你地支持冇乜影響
係咁架啦,支那肯畀發達機會你
你都做狗啦
係香港又係做狗,仲要冇錢
有錢搵理得你
香港搵到
但大陸搵多你幾倍
邊個唔做
個電影台又多人睇
又增加知名度
再放上youtube 香港人一樣睇
所以 一個字 錢
有錢搵理得你
香港搵到
但大陸搵多你幾倍
邊個唔做
個電影台又多人睇
又增加知名度
再放上youtube 香港人一樣睇
所以 一個字 錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞