陳奕迅真係好撚嘔心

350 回覆
910 Like 374 Dislike
唱concert 當班歌迷狗咁撚
唔記得歌詞 吹呀
爛聲 吹呀
唔好拍手tim 呀 屌埋你呀

番到大陸
即刻X 熟狗頭咁

上面有人解釋左啦 係香港娛樂圈同香港人下下講是非 所以佢無心唱
上到大陸可以專心enjoy唱歌同藝術 咪咁好笑容囉

香港對佢唔撚好? 你睇下佢同韓紅合唱單嘢,香港嗰啲新聞睇完唔撚知以為佢哋形容緊毛澤東呀
唔記得歌詞 吹呀
爛聲 吹呀

番到大陸
即刻X 熟狗頭咁

上面有人解釋左啦 係香港娛樂圈同香港人下下講是非 所以佢無心唱

藝術家
陳奕迅928講果堆野無人屌,反而阿gem 928俾人插到飛起
可見雙登仔雙重標準

上面有版你睇啦,列撚埋啲罪狀比佢聽又話得嗰幾件,屌佢老母如果佢上到大陸同喺香港係一撚樣咁嘅面口,咁佢就真係一個好撚有性格嘅藝術家啦! 而家?含撚啦!只係一個撳住香港人嚟屌嘅歌星仔咋!難得仲有咁多奴才肯幫佢奶袋底,真係戥佢哋老豆老母肉痛, 做人做到咁撚冇尊嚴

我覺得阿gem真係好慘 俾班撚樣針住咁屌
陳奕迅做咩都有藉口幫佢辯護
陳奕迅做同樣既事 雙登仔:ok, it's fine

我諗就算要佢哋老婆比埋單春屌都冇問題,因為比佢屌撚完個老婆肯定會即刻變得好有感染力

佢老婆先至嘔心,又囂
貪你香港d 乜?cd唔買,比個錢聽歌都嫌三嫌四?上大陸走一轉都幾千萬la

香港場場演唱會都爆喎,邊個唔捨得比錢佢洗?
賺人仔冇問題,但當香港fans係狗就唔需要再支持佢

香港演唱會爆,當中好多觀眾係大陸人

咁你講撚哂啦
我上次睇eason冇咩普通話喎
我夠可以話大陸仔搶哂香港人買唔到飛
大陸fans對佢恭恭敬敬,反而自己香港人又屌柒佢
連登真係多小學雞,老馮咁,翻大陸節目講香港嘅fans i love u好冇
去叱吒拎iphone睇歌詞,唱歌甩咀,大叫so bad
原來香港觀眾唔駛尊重 連登仔繼續捧到上天
比著係第二個咁做應該俾人插到飛天
條友夠唔夠膽係支那咁做

唔好執佢一兩件事嚟講呀!呢兩件事完全冇問題㗎!

如果係雙登仔好憎既果d歌手,好似容祖兒 阿gem 側田咁做,唔知會點呢

好多死忠會答你:因為eason串得起
見到今次咁多人都屌eason,其實我好失望,因為居然無人明白eason係一個點既人
我地呢d忠實既fans成日都話eason係藝術家性格,佢經常做一d離經叛道既事出黎,原因唔係佢on9、痴線、唔正常
而係一個好似陳奕迅咁才華橫溢既人根本無必要受“正常”所束縛
所以有人用佢係大陸唱得好正常黎比較,話eason睇唔起香港人、係大陸為錢唔敢亂黎根本就係荒謬
eason骨子裡有著離經叛道既藝術家性格,而只有面對佢最親近最重視既人,佢先會毫無保留咁展現佢可貴既真性情
eason係大陸唱得咁正常,唔代表佢特別重視大陸市場,而係恰恰相反咁表示佢對大陸人既不屑,認為庸俗既大陸人無資格見到佢既真我,所以eason先用佢既“正常”黎同佢地劃清界線
反而佢係香港好似唱得好差好hea,其實咁先證明eason心底最重視既都係我地呢班一路支持佢既香港fans
所以我懇請所有理智既香港人,唔好盲目咁批評eason,而係盡量去理解佢向我地展示既藝術家性格同真我
貪你香港d 乜?cd唔買,比個錢聽歌都嫌三嫌四?上大陸走一轉都幾千萬la

香港場場演唱會都爆喎,邊個唔捨得比錢佢洗?
賺人仔冇問題,但當香港fans係狗就唔需要再支持佢

香港演唱會爆,當中好多觀眾係大陸人

咁你講撚哂啦
我上次睇eason冇咩普通話喎
我夠可以話大陸仔搶哂香港人買唔到飛

咪撚玩啦 大陸黎香港睇演唱會既人頂多咪係深圳廣州果堆
而家係3, 4字頭既歌手係得陳奕迅同容祖兒可以咁爆 有能力開超過十場既演唱會
連登仔真係好撚難服侍
咁撚把炮咪以後唔好聽佢d歌唱佢d歌囉
連登真係多小學雞,老馮咁,翻大陸節目講香港嘅fans i love u好冇

大陸人做開狗
香港人就要跟住做狗?
乜撚野恭恭敬敬
屌你佢係你主人呀?
佢老婆先至嘔心,又囂

D死忠成日拎個女人出嚟做擋箭牌咪仲嘔心
乜撚都反
聽眾問題,逼走曬啲勁人
見到今次咁多人都屌eason,其實我好失望,因為居然無人明白eason係一個點既人
我地呢d忠實既fans成日都話eason係藝術家性格,佢經常做一d離經叛道既事出黎,原因唔係佢on9、痴線、唔正常
所以有人用佢係大陸唱得好正常黎比較,話eason睇唔起香港人、係大陸為錢唔敢亂黎根本就係荒謬
eason骨子裡有著離經叛道既藝術家性格,而只有面對佢最親近最重視既人,佢先會毫無保留咁展現佢可貴既真性情
eason係大陸唱得咁正常,唔代表佢特別重視大陸市場,而係恰恰相反咁表示佢對大陸人既不屑,認為庸俗既大陸人無資格見到佢既真我,所以eason先用佢既“正常”黎同佢地劃清界線
反而佢係香港好似唱得好差好hea,其實咁先證明eason心底最重視既都係我地呢班一路支持佢既香港fans
所以我懇請所有理智既香港人,唔好盲目咁批評eason,而係盡量去理解佢向我地展示既藝術家性格同真我

得㗎啦 唔係多字就有用 我怕連登d小學雞睇唔明你既曲線
佢老婆先至嘔心,又囂

D死忠成日拎個女人出嚟做擋箭牌咪仲嘔心

一矢中的

928講果堆野,有人屌
即刻有班死忠拎阿徐係黃絲出黎辯護

大陸人做開狗
香港人就要跟住做狗?
乜撚野恭恭敬敬
屌你佢係你主人呀?

eason係大陸唱得好,肯定係因為大陸人聽佢d歌既時候全部好似我是歌手d觀眾咁投入陶醉,香港人學下野啦
班傻鳩成日用藝術家性格去形容佢d on9野
去叱吒拎iphone睇歌詞,唱歌甩咀,大叫so bad
原來香港觀眾唔駛尊重 連登仔繼續捧到上天
比著係第二個咁做應該俾人插到飛天
條友夠唔夠膽係支那咁做

唔好執佢一兩件事嚟講呀!呢兩件事完全冇問題㗎!

如果係雙登仔好憎既果d歌手,好似容祖兒 阿gem 側田咁做,唔知會點呢

好多死忠會答你:因為eason串得起

藝術家性格
唔記得歌詞 吹呀
爛聲 吹呀

番到大陸
即刻X 熟狗頭咁

藝術家
香港班歌迷對佢唔好?你睇下上面班奴才緊張到!直頭係佩服到我五體投地!我諗佢哋就算比曬自己全家嘅女人佢屌都仲得!

典型香港人
係香港搵完錢上左位仲唔走咩
起碼佢仲有出廣東歌啦
仲要唔係hea貨 首首都高汁架喎
仲想點呀
偽人係咁架啦,邊到有錢就去邊到,鬼到你講真心咩 有幾多個真係個心係香港嘅良心藝人
Btw 話單春唱k質素就真係唔知你聽開啲咩歌喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞