陳奕迅真係好撚嘔心

350 回覆
910 Like 374 Dislike
最熱愛民主嘅香港人快啲嚟溫習下你哋嘅契老豆感染歌王嘅變臉技術

幾分鐘前就恰鳩記者,幾分鐘後聽到十年兩個字就即刻鳩縮
http://youtu.be/teXp63pC998

不過,計我話,最有性格嘅感染王一定唔係咁嘅人,只係因為佢老婆大使,eason串得起

香港人,你哋即管繼續奶佢袋底,正所謂同舟之情, 血濃於水,We need fun, 一齊食雞蛋仔
[quote]上個大陸節目虛偽到 個笑容猙獰到
平時又唔見喺香港唱得咁認真
當香港啲fans係乜
以後咪撚翻落嚟[/quote]

邊個黎?唔識佢
逢同香港有關係既人上大陸發展
都一定比人屌
陳奕迅上大陸節目 = 香港養唔起佢,要養阿徐買名牌好辛苦架,支那人好尊重佢
送禮勤阿gem上大陸節目=奶共賺人仔,支那人淨係識欣賞香港人唔要既垃圾

連登仔思維
陳奕迅928講果堆野無人屌,反而阿gem 928俾人插到飛起
可見雙登仔雙重標準
香港人絕對唔可以返大陸接Job同搵錢

問題係有班契弟雙重標準喎,毛澤迅就乜撚都得,其他歌手返大陸就比人屌撚到閪都反埋出嚟

不嬲覺得所有歌星返大陸搵錢都冇問題

唔上我是歌手唔通上爛鳩勁歌金曲

你自己都識講啦,on9

講緊啲撚樣雙重標準,你個撚屌閱讀理解係咪有問題?

咁你屌乜柒啊

從頭睇過啦!屌你老母臭閪!

屌,覆撚左你九世
上大陸搵銀又冇問題
話對香港觀眾兩個樣
事實咪又頒獎禮個一兩次失準
係抵屌個次,係唔專業
但唱撚左十尻幾年你係要執一兩次黎講咪你自己on9囉

要執佢恰鳩香港人嘅事大撚把啦屌你老母爛化閪!望撚住個手機讀歌詞,亂鳩咁唱講so bad,嗌又話人嘈撚住曬,唔嗌又串鳩人哋跛,兇撚完記者轉頭人哋問佢十年又死撚曬狗。如果佢上到大陸都係一撚樣咁嘅面口我冇撚野好講,但最撚閉係條撚樣上到大陸就成條哈巴狗咁,即係同你條撚樣一撚樣,一對住毛澤迅就乜撚嘢都可以將佢歪曲成冇問題!咁咪就好似條哈巴狗咁囉!我屌佢老母!

屌,大把你老母臭閪咩
咪又係個一兩次頒獎禮囉
我屌你老母臭閪唱富士山下都大叫你老尾你知唔知嘈撚住全世界架?
睇演唱會乜撚野時候應該叫乜撚時候應該靜係咪仲撚要人教啊?
單春講得算婉轉俾我著我直情指撚住佢黎屌添啊
問十年唔撚答有乜出奇?
一陣答撚完唔撚啱聽又俾大陸封殺
又或者俾你呢d柒頭屌
問問題老奉要答架?傻閪
笑兩笑就叫哈巴狗
你自己就肯定係木嘴狗啦柒頭
我cap到佢對香港觀眾媒體好好笑容你係咪食撚屎啊

上到大陸啲大陸佬咪又係咁撚樣嗌,又唔撚見佢屌?仲笑鳩啲香港歌迷係跛,好似你呢啲奴才就梗係覺得冇問題啦!

唔答十年冇撚問題㗎!咁之前就唔好喺度串柒柒扮有性格啦!係啲戇鳩死忠先會覺得佢好撚有型㗎咋!

仲有我頭先係喺度講緊佢啲fans雙重標準,其他人上大陸就笑鳩人,佢上去就完全冇問題,係你條撚屌自己扮撚曬有型九唔撚八喺度護主,含完單春碌撚重要口爆瀨袋底泥,屌你老母你做人有冇尊嚴㗎?你係咪冇賓周㗎? 係咪一出世就俾人奄9咗?

咁你屌乜柒啊

屌,覆撚左你九世
上大陸搵銀又冇問題
話對香港觀眾兩個樣
係抵屌個次,係唔專業

要執佢恰鳩香港人嘅事大撚把啦屌你老母爛化閪!望撚住個手機讀歌詞,亂鳩咁唱講so bad,嗌又話人嘈撚住曬,唔嗌又串鳩人哋跛,兇撚完記者轉頭人哋問佢十年又死撚曬狗。如果佢上到大陸都係一撚樣咁嘅面口我冇撚野好講,但最撚閉係條撚樣上到大陸就成條哈巴狗咁,即係同你條撚樣一撚樣,一對住毛澤迅就乜撚嘢都可以將佢歪曲成冇問題!咁咪就好似條哈巴狗咁囉!我屌佢老母!

屌,大把你老母臭閪咩
咪又係個一兩次頒獎禮囉
我屌你老母臭閪唱富士山下都大叫你老尾你知唔知嘈撚住全世界架?
問十年唔撚答有乜出奇?
又或者俾你呢d柒頭屌
問問題老奉要答架?傻閪
笑兩笑就叫哈巴狗

上到大陸啲大陸佬咪又係咁撚樣嗌,又唔撚見佢屌?仲笑鳩啲香港歌迷係跛,好似你呢啲奴才就梗係覺得冇問題啦!

唔答十年冇撚問題㗎!咁之前就唔好喺度串柒柒扮有性格啦!係啲戇鳩死忠先會覺得佢好撚有型㗎咋!

仲有我頭先係喺度講緊佢啲fans雙重標準,其他人上大陸就笑鳩人,佢上去就完全冇問題,係你條撚屌自己扮撚曬有型九唔撚八喺度護主,含完單春碌撚重要口爆瀨袋底泥,屌你老母你做人有冇尊嚴㗎?你係咪冇賓周㗎? 係咪一出世就俾人奄9咗?

上得大陸個個都埋沒良心架喇
但宜家仲有邊個唔上?
發哥都有拍大陸電影啦

佢唔重視香港市場
唔出廣東歌
咪唔撚聽佢囉
諗深一層,劉凱威,的士陳,呢啲喺香港做極紅唔起,一返支那就爆紅,究竟係我地唔識貨定係點?

梗係支那垃圾當寶物啦,的士陳要演技冇演技要唱功冇唱功,除咗個樣生得似韓國人,根本上你搵唔到其他特色
反而覺得Eason返大陸先找回自我enjoy音樂,唔似香港咁下下針對佢講佢是非
去叱吒拎iphone睇歌詞,唱歌甩咀,大叫so bad
原來香港觀眾唔駛尊重 連登仔繼續捧到上天
比著係第二個咁做應該俾人插到飛天
條友夠唔夠膽係支那咁做
陳奕迅928講果堆野無人屌,反而阿gem 928俾人插到飛起
可見雙登仔雙重標準

上面有版你睇啦,列撚埋啲罪狀比佢聽又話得嗰幾件,屌佢老母如果佢上到大陸同喺香港係一撚樣咁嘅面口,咁佢就真係一個好撚有性格嘅藝術家啦! 而家?含撚啦!只係一個撳住香港人嚟屌嘅歌星仔咋!難得仲有咁多奴才肯幫佢奶袋底,真係戥佢哋老豆老母肉痛, 做人做到咁撚冇尊嚴
反而覺得Eason返大陸先找回自我enjoy音樂,唔似香港咁下下針對佢講佢是非

咁香港娛樂圈又真係好折墮既....
可見雙登仔雙重標準

上面有版你睇啦,列撚埋啲罪狀比佢聽又話得嗰幾件,屌佢老母如果佢上到大陸同喺香港係一撚樣咁嘅面口,咁佢就真係一個好撚有性格嘅藝術家啦! 而家?含撚啦!只係一個撳住香港人嚟屌嘅歌星仔咋!難得仲有咁多奴才肯幫佢奶袋底,真係戥佢哋老豆老母肉痛, 做人做到咁撚冇尊嚴

我覺得阿gem真係好慘 俾班撚樣針住咁屌
陳奕迅做咩都有藉口幫佢辯護
陳奕迅做同樣既事 雙登仔:ok, it's fine

咁你屌乜柒啊

屌,覆撚左你九世
上大陸搵銀又冇問題
話對香港觀眾兩個樣
係抵屌個次,係唔專業

屌,大把你老母臭閪咩
咪又係個一兩次頒獎禮囉
問十年唔撚答有乜出奇?
又或者俾你呢d柒頭屌
問問題老奉要答架?傻閪
笑兩笑就叫哈巴狗

上得大陸個個都埋沒良心架喇
但宜家仲有邊個唔上?
發哥都有拍大陸電影啦

佢唔重視香港市場
唔出廣東歌
咪唔撚聽佢囉

上大陸搵錢根本就冇問題,問題係當韓紅條肥婆都夠膽走出嚟話捍衛廣東話嘅時候,陳奕迅條撚樣喺度做緊啲乜? 佢啲歌迷扮睇唔到唔撚緊要,但唔該唔好屌其他人,因為佢哋契老豆比佢哋任何一個人都更仆街!
唱concert 當班歌迷狗咁撚
唔記得歌詞 吹呀
爛聲 吹呀
唔好拍手tim 呀 屌埋你呀

番到大陸
即刻X 熟狗頭咁
條友夠唔夠膽係支那咁做

唔好執佢一兩件事嚟講呀!呢兩件事完全冇問題㗎!
以為講緊我
貪你香港d 乜?cd唔買,比個錢聽歌都嫌三嫌四?上大陸走一轉都幾千萬la

香港場場演唱會都爆喎,邊個唔捨得比錢佢洗?
賺人仔冇問題,但當香港fans係狗就唔需要再支持佢

香港演唱會爆,當中好多觀眾係大陸人
唱concert 當班歌迷狗咁撚
唔記得歌詞 吹呀
爛聲 吹呀
唔好拍手tim 呀 屌埋你呀

番到大陸
即刻X 熟狗頭咁

上面有人解釋左啦 係香港娛樂圈同香港人下下講是非 所以佢無心唱
上到大陸可以專心enjoy唱歌同藝術 咪咁好笑容囉
可見雙登仔雙重標準

我覺得阿gem真係好慘 俾班撚樣針住咁屌
陳奕迅做咩都有藉口幫佢辯護
陳奕迅做同樣既事 雙登仔:ok, it's fine

我諗就算要佢哋老婆比埋單春屌都冇問題,因為比佢屌撚完個老婆肯定會即刻變得好有感染力
條友夠唔夠膽係支那咁做

唔好執佢一兩件事嚟講呀!呢兩件事完全冇問題㗎!

如果係雙登仔好憎既果d歌手,好似容祖兒 阿gem 側田咁做,唔知會點呢
EASON,周杰倫,林俊杰

連登仔最中意果D都為左錢幫中國做野
其實所謂嘅同梁振英整雞蛋仔有幾多人見過先?當日係謝霆鋒以類似咩香港青年聯會嘅名義,召集咗一大班人報名,話要破健力士紀錄一齊整雞蛋仔,但其實好多參加者都係冇份整,好多都係喺球場度淋雨,有一班工作人員喺帳篷入面自己整,之後就派俾參加者每人一份。亦都有幾個英皇歌手上台唱歌(吳浩康,洪卓立等等),謝霆鋒都冇唱過,只係播MV,Eason更加冇上過台,只係聽到司儀崔建邦話佢打電話話飛緊車嚟咁(好似係前一日喺大陸開演唱會,啱啱落機咁),係到健力士個代表上台頒證書,Eason先跟埋謝霆鋒上台。至於梁振英,係到最後排哂HK字樣人海先出來,拎住雞蛋仔講咗一輪,真係聽唔到佢講乜,因為D人噓得太勁,之後就影大合照。咁Eason個立場可以做乜呢?佢嚟撐佢老友,又唔係佢主場,除咗影相,仲可以點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞