講低最overated嘅旅遊景點

1001 回覆
27 Like 312 Dislike
我都覺得幾好玩 仲順路可以去埋五漁村
未去過意大利,但係睇完呢個youtuber 幾條片好想去
鍾意睇藝術/靚建築/歷史嘢意大利好正
當然佢都有山有海不過最多人去嗰幾個城市唔使威尼斯都係睇歷史同藝術嘢多
主要衝破唔到既心理關口係治安
意大利既風評接近係全歐治安最差
羊角村
吹撚到又咩小威尼斯blah blah blah
屌你老味世紀大伏黎
根本就係一條普通既村仔搭條canal
要租架船仔享受田園風光真係成個荷蘭大撚把
我覺得治安又冇乜野,巴黎感覺衰d
真心咩
巴黎我去過三次,都唔覺治安有咩問題
巴黎某d景點會有人圍住你,意大利冇一個城市遇過
多謝分享,咁睇黎可以plan 下
個人覺得喺尖沙咀望過去最靚
個個都俾WINDOWS果張WALLPAPER呃晒
如果拎住WINDWOS果張WALLPEPER既期待去既話真係中晒大伏
係咪d 人去到覺得個塔唔夠斜所以話overrated 呀
仲要預一日去直布羅陀 我諗淨玩到巴塞Madrid 同南部嗰幾個city
北岸包括樓上巴打推介嘅A Coruña可能要留返下次

上次去意大利預12日淨係夠玩big4龐貝同比薩
Dolomites, Lake Como, 西北部同成個南意又要等下次
義大利西班牙唔急玩曬啦,巴塞真係留多小小時間,特別你對建築藝術宗教有性趣,Gaodi條友不得了
仲未講巴塞既陽光海灘西班牙妹
歐洲最多都係偷搶同呃 要應對都唔難
點都好過美國隨時比癲佬射瓜
好彩冇去
睇台狗blog 已經覺得佢哋夾硬吹奏一條好普通嘅村
Yes 歐洲啲教堂同皇宮我睇極都唔厭
我食Gordon Ramsay 係倫敦開果間又ok wo
嗰陣心諗,英國終於有一道自己驕傲嘅本地菜

(lobster roll唔知叫唔叫英國嘢,但係感覺太簡單冇技巧可言)
要睇吓邊間
上次去Munich palace 睇到中段已經想走
間間房差唔多咁
唔好再去
.....我幾時有講過我有係威尼斯買過野 你係咪睇錯左d咩?

淨係住宿+食+交通已經貴過米蘭 佛羅倫斯 甚至rome
我段估你去旅遊 依三樣野基本走唔甩掛
咁你準備係巴塞扯旗都得
Waaaaa … 絲打好有恆心
哈利波特迷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞