講低最overated嘅旅遊景點

1001 回覆
27 Like 312 Dislike

所以好多男人啲sp/二奶醜樣過大婆
因為個個縣市都有學生掛
唔通大阪既學生要去東京參觀咩
只係想話 金閣寺一帶 去完好似無去咁
而清水寺一帶 豐富d
長崎大浦果個重要性除咗係日本現存最早教堂外,
仲有獨有嘅當地嘅潛伏基督徒相關歷史

唔係為咗呢個歷史價值嘅話,中環聖約翰座堂無論大細定年份其實都勁過長崎大浦仲要免費
頂,終於明你講咩
呢個我認同
睇左Silence 先去會有feel d
巴黎鐵塔,下面沙灘黎
唔同下下都要坐新幹線/巴士去大城市先有得睇水族館咩
大把日本城市近海同漁業發達,要喺附近海域捉啲當地水生動物上嚟又唔難
哇屌
軟雪糕先癲
度度都用同一個supplier一樣味
仲要個supplier香港有公司香港啲軟雪糕舖都有賣
橫濱又有、函館又有
百萬yen夜景係咁上下

香港係過百萬美金夜景
點同
瑞士乜撚都貴
不過長崎大浦連埋隔離哥拉巴園等等成堆西式建築一齊成set觀光區,個氣氛又同香港唔同嘅
衰撚過以前愉景新城果個
仲要收1000yen入場費

成個「長崎之旅」最開心都係去雲仙,即係離開咗新崎
小樽 - 無嘢睇仲要搭站站都停嘅火車出返札幌
長崎大浦果個重要性除咗係日本現存最早教堂外,
仲有獨有嘅當地嘅潛伏基督徒相關歷史

唔係為咗呢個歷史價值嘅話,中環聖約翰座堂無論大細定年份其實都勁過長崎大浦仲要免費
仲要收1000yen入場費

成個「長崎之旅」最開心都係去雲仙,即係離開咗
如果巴黎算overrated
布拉格倫敦嗰啲應該要計ultra overrated
睇相都唔覺得特別靚, 所以先前去長崎都冇特登上去睇, 如果香港夜景都覺得普普通通, 更加唔好咁大期望上去

先未講歷史
剩係Assassin Creed 2 同 Jojo 都夠J勁耐
崇日都唔好咁鳩
日本啲山頂夜景無個得

仲要有班小販俾你燒爆谷 19到
覺得立山黑部個冰牆麻麻地
反而條路線入面有個堤壩 仲撚莊觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞