講低最overated嘅旅遊景點

1001 回覆
27 Like 312 Dislike
去過貴船神社未
連喺京都站出發都仲要搭成粒鐘車加行大段路先到
睇相好神秘好靚咁,點知去到原來得條樓梯仔同細細個神社
好在嗰排有落雪可以影下雪地如果唔係真係屌出聲
去isle of skye個3 days tour會帶埋去monty python 個城堡
正,bookmark先
嚟緊仲諗住去貴船行下 食下流水麵咁添
個人鍾意銀閣寺多d
落雨/紅葉個時好靚
層數顯示唔到啲咩又唔係層層一樣高
而且梅田個景的確望到好遠嘅

梅田173米,接近怡和大廈高度
合和中心就222米
睇下個湖冇問題, 都冇乜可能見到水怪
只係果排又暗又陰,坐幾個鐘去見呢啲野真係...
講靚湖大把湖更值得去,而且佢附近冇其他活動做
四萬十川
山長水遠去到睇條河
我諗我係少數絕對同意你既人
威尼斯真係好撚垃圾
野又貴過人 museum又貴又唔係特別多野睇 連d人都特別閪
你話個景係值感受下既 但唔值得花咁多時間咁多錢

性價比黎講
意大利太多城市 米蘭 佛羅倫斯 波隆拿 就算二三線既山城 都好過去威尼斯
巴打識啲嘢
不過我唔會否定佢文娛的確係出色
Beatles係Legend
英國嗰種食古不化真係攞命 成個國家都冇乜活力
建築風景等等都好Dull
另外揸車自駕仲撚戇鳩
啲路已經閪,租車嗰種貴應該冠絕全球
上海嗰個乜乜明珠塔
好近 Santiago 喎~可以一次過去
我買完機票先覺得去唔夠日子
而家預西班牙17日 萄葡牙7日半
夜景唔睇燈光
你都真係世界級
早幾個月落雪去 好靚喎
african swallow
既然你知個地方係睇景 點解要喺嗰度買嘢呢
就咁去食餐飯又唔見得特別貴喎
are you suggesting coconuts migrate
Santiago如果你唔係行朝聖路既話無咩野做同埋太旅遊區 D野食唔平
拉科魯尼亞野食好食+平 海景又靚 真心推介
17日西班牙ok既,因為西班牙你應該大機會食過返尋味,好快encore
小樽運河真係好overrated
天氣好其實好靚喎 偏遠少少就真既
日夜景都唔知做乜 可能有雪好D
去之前都知得個塔架啦

其實唔會有落差喎 呢d唔係叫overrated

係叫你over expected
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞