[WithU] NiziU 討論區 (11) 有 NiziU 嘅地方就係 WithU 嘅 Paradise

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
但日本演唱會的售價算合理
喺香港聽一次等於日本聽兩次
但人哋百幾人要養
講真演唱會開得禁密我覺得誇張咗
佢係太早開始賣飛嗟.....七月先開始頭場,不過如果只係單一為吸水而吸水,無任何驚喜元素公布(例如嘉賓之類)....始終素人新鮮期已過,今次掂唔掂真係完全靠班女號召吸金力
niziu同jyp出席唔知邊個既婚禮....niziu仲唱埋歌?
https://twitter.com/NiziU_mayukaO2/status/1650057134330232832
Park生又公器私用
結婚果兩個邊個黎?
肥秋系基本上係賣女友feel
同埋包裝真係JYP十世都追唔上
會唔會開之前出多隻album?
冇其他原因但開咁密真係好消耗人氣同好感
其實對fans黎講都唔係壓力好大
都係$6xx HKD左右一張飛
鏡粉買件自家tee都$400~$500
仲有生日應援都閒閒地拋5位數出黎
$6xx睇到班女幾個月的努力其實好值得

同埋今次以第一次有打氣聲做gimmick
不過諗起個情況好kick
一巡果時個個慣咗禁聲個習慣好難改
同埋年齡層好多一家大細
唔似band song有得打call
我估最後情況都係無咩分別得啲啪啪啪聲
https://www.youtube.com/watch?v=Xafi02I9mBk
反應太好了!RIKU 係咁"臨莊"!
網絡流行之後,負擔得起既平民娛樂節目活動黎講,可以有機會真實咁聚埋一堆人機會,已經越黎越少,今次仲可以鳩叫,值啦!
好睇
仲要最少3個鐘
尾場3個半鐘
真係抵啦
做乜學....周街痞?
會員制俱樂部,入會最少800萬円......住一晚最少最少一萬円?有無譯錯?
入會費係,邊度睇到房價?
解禁應援後,stray kids日巡encore場已經叫到飛起,同埋驚喜環節可以一齊唱歌畀偶像聽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞