[WithU] NiziU 討論區 (11) 有 NiziU 嘅地方就係 WithU 嘅 Paradise

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
yoasobi係果D歌詞話中有話,說教式咁,要識聽日文先會"過癮"果種.....鐘意既會好鐘意,一個半鐘?無問題!型!

NIZIU就暫時仲係行緊"努力"成長"為賣點........
始終有才華既識作曲玩填詞既,都係神神怪怪難服待.....
同埋九個人係多玩法好多既
我都好鍾意 而且氣氛好適合演唱會
不過遠道而去結果個半鐘完有點未能盡興

見佢地bubble每日都瘋狂練習
好期待佢地下次又有咩分組表演
仲有成兩個月但宣傳都幾密
琴晚直播,麻油咩事?
燈光影到又黑又老咁?經理人訓左唔理佢地直播?
珍 唔落filter勇氣可嘉
但燈光同角度都好有問題
it's magic
電影六月一號上映,公開埋韓語版歌曲,淨番唔夠一個星期,其實真心睇得出JYP係無乜心推NIZIU班女見人.......
新album應該點都有新歌
如果新歌係韓文就應該係真出道

其實果時JYP飛日本東京巨蛋
睇Niziu第一場演唱會
果時都仲覺得佢有心推niziu
淨係睇選完niziu出黎,就馬上自已再整隊NMIXX出黎,就已經打個突............
唔講果d想自己班"獨生仔女,分食埋日本個餅,就鑊鑊都夾住niziu黎宣傳....幫手推熱d歌.....
有無見過twice....nmixx....itzy..幫推過niziu d歌?(真播唱幾句唔計)
根本係私心到爆,係sony先咁0n9
賺咗頭幾水、拎咗日本女團頭淡湯
又可以再推第二隊再賺過
女團世界就係咁 都係睇長定短
呢兩次抽選又係要日本vpn
同要日本電話 真係又要講多句
日本買飛真係好on9
日本都唔興黃牛炒價呢樣野
今日無野睇
Vlog呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞