[WithU] NiziU 討論區 (11) 有 NiziU 嘅地方就係 WithU 嘅 Paradise

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
忙內line三人入top 5
去唔岩既場合問唔會留意非本地偶像既人,就算去日本問都未必個個識NIZIU啦!
不過都有參考價值既,JYP比佢更早有做呢D調查啦!

睇呢D好過啦!
https://twitter.com/i/status/1680209698556088321
買啦
恭喜甩P
多謝
甩完P之後的願望係
年尾JYP family concert會有香港站
https://youtu.be/5FID01eqnnI
Limited Edition B 3首新歌Audio
Love yourself - Mako, Ayaka, Miihi
Secret - Rio, Maya, Riku
Jump - Mayuka, Rima, Nina

點解無數位版
迫你買碟
Love yourself幾好聽
首Jump如果喺現場應該high到癲
Jump 係幾爆.....但似男團歌?
NIZIU隊中形象個人感覺好似?無乜邊個可以完全handle................
不過老實講今隻碟真係好抵聽 ,香港水貨碟依家邊到食水良心價?
用amazon買經buyandship送
大約$30運費
隻碟咁輕可以連埋其他野集運

首Jump可能做到演唱會的靈魂
真係好多人好enjoy演唱會好忘我係咁跳
JUMP! JUMP! JUMP! JUMP!
就算連睇兩次演唱會都值
問題要買番部PLAYER先
Ps5
Love yourself真心幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞