[WithU] NiziU 討論區 (11) 有 NiziU 嘅地方就係 WithU 嘅 Paradise

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
係EP.2?
講話錄chopstick果時錄咗三四個鐘
一定入場睇
應該係夾喺CD的驚喜?
By the way
終於
會夾野係cd 仲要係韓文?
如果寫俾粉絲的話成事好迷
咁大件事會透露俾一個小粉絲?
仲要喺所有傳媒知道的情況之下
咁的話fake news的機會好大
不斷搵twitter同youtube news
都極大機會係fake news
首先啲人話搵唔到貼呢張相的ig account
然後17/9, 18/9有Zozo 演唱會
24/9仲有fans greeting
即係月尾仲係日本
如何分身去韓國debut…

但係NiziU巡唱有個傳統
就係喺尾場多數有重大發表
呢個我反而好期待
https://youtu.be/HFNCHsJbNhQ

但佢話係 miihi 寫既,送比JYP既其中識員
其實跡象係似 最近佢地講多咗好多韓文
但時間點好怪
2/9, 3/9 北海道演唱會
17/9, 18/9 東京演唱會
23/9, 24/9 日本meet and greet
照計應該好難同時間喺韓國活動
一直覺得JYP係唔會放鬆日本呢邊人氣熱度......(睇得出開始想踩埋日綜藝多元化地盤)
韓國出道未必會係好大型,最緊要唔好做衰個名係日本漫延開就大鑊,應該係只會同韓粉聚下就算
同埋有趣既係..............前日果隻TO NIZIU ....背景果個日曆已經係提示.........
唔係好明
無所謂 最緊要jyp肯放資源落去
佢圈住六月
可能唔係"正常"咁睇呢....
希望真係9.20
In Miihi I trust
NiziU 20的確似
一個月準備期
正常8月中就有官方消息
有冇人想開 post ?
仲有好多個先夠?
https://www.youtube.com/watch?v=h5uHbbRuXYo&t=30s

剪左頭髮?

(雖然死口唔認)
Sorry 中計!AI version!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞