[WithU] NiziU 討論區 (11) 有 NiziU 嘅地方就係 WithU 嘅 Paradise

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
表現力真係幾見人見智 mayu啲表情我係幾中意
不過我自己追星好睇眼緣
無好似你地咁會排埋能力
睇左套劇 唔伏
但暫時唔知同歌詞有咩connect
你點睇的?
"排理能力"?即係............?
女團不嬲係咁,總有你、您、妳、最鐘意最無視既成員存在,邊有可能個個岩心水?同埋依家追團追星,係追埋"成長"一部份(個人想法)
佢哋上面咪排埋唱歌跳舞邊個叻
一開始都有覺得一般既member 但佢好努力提升實力 令我對佢既好感由排最後到都覺得佢唔錯 niziu無左佢唔得

其實我自己覺得 就算真係唔中意一個member 甚至係毒唯都唔緊要 只要有真金白銀支持過班女就得
當然唔好太離譜啦 有啲係演唱會度anti既就太過分
堅好睇,第一次見到將熟口熟面既辦工室戀愛(三角),會男/女(另一個熟女)角度去重演所有男人都自以為...........既想法,日本劇就係咁細膩!

第一集見唔到有浮誇反應、卡通演技、搞熱鬧既指定角色出現!

何惜女主角年紀真係有d老...........?(原作零認識)

希望唔會虎頭蛇尾!
https://youtu.be/et0ebgCirps

NiziU 日本男子版
真心唔知佢會點選,美國妹咁識過度表演自我,真係要將亞洲選show既評審倒反轉評分先得掂
個個都好老,真係四年貨仔就變大媽!
光妹實至名歸。
其實聽落佢把聲,氣就真係好足、但真係聽多好麻木,唔夠優美,好粗聲底,如果係solo歌手,真心唔合格!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞