[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
最近食左好多布布 真係好驚祭品論
提提大家今晚28日唔好拎 佢更新完會upgrade 拎左冇得再拎

我食左好多張飛,咪撚再俾我
最近食左好多布布 真係好驚祭品論
提提大家今晚28日唔好拎 佢更新完會upgrade 拎左冇得再拎

我食左好多張飛,咪撚再俾我

咁俾呂仔你啦
技能卷將於奪寶形式出現
仲係唔肯出協力同軍團戰, 執柒左佢啦
你地d包子點用?我多到有三百幾個完全用唔到(平常都會擦10連主劇情攞經)
你地d包子點用?我多到有三百幾個完全用唔到(平常都會擦10連主劇情攞經)

每日起碼刷到合到隻5星將,我都想有咁多包
[唔知係咪old news]
我發覺打軍團副本有5個金牌
而3個金牌就=1個大包

每日可以打2次+ 10元寶打多1次 + 20元寶打多2次
30元寶=25金牌=8個大包
遲下幾日要燒咁多包 係時候要打定先

d牌多到換唔哂
而3個金牌就=1個大包

d牌多到換唔哂

個團尋日有人用咗兩千幾金打,一日30牌箱
而3個金牌就=1個大包

但係每日換得5個 每日打兩場開埋箱都夠換有突 就算打到死都係5個
邊條仆街連7200礦都要打咁慘

手痕打咗好幾個,可能唔小心打咗你落嚟

佔左個10分鐘左右睇一睇無撚左

佔左個10分鐘左右睇一睇無撚左

sor lo鬼知係你咩
睇黎要聽日先會熱鬧下
依然係卡住十幾隻肥響5* 50lv
3倍經搞搞佢先
咩水月英 水張飛 水袁mk仲有木廚房
係金龍出晒來
做乜撚

咁好彩
睇黎要聽日先會熱鬧下

係咪聽日派呂布卷?
睇黎要聽日先會熱鬧下

係咪聽日派呂布卷?

你哋係
睇黎要聽日先會熱鬧下

係咪聽日派呂布卷?

你哋係

我祝你地全部抽呂布
Lihkg8要清下人了
Lihkg8要清下人了

冇人入
清唔清都冇乜所謂
好多3經日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞