[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
隻廢老終於有d用

Btw 軍團副本拎唔到令牌 係咪bug撚左
d 弓兵痴撚線,每一關都幾十隻
個升級活動對班老玩家又係撚狗咁撚,有咩理由本身夠lv玩家無份呀

利申:琴晚更新前升左上75
個升級活動對班老玩家又係撚狗咁撚,有咩理由本身夠lv玩家無份呀

利申:琴晚更新前升左上75

利申79
30場出左7個,都算好唔錯,如果掛到8就好喇

掛緊

應該掛7 8

修羅易出箱,打一般8-4 60體得三箱

但金箱先有原5卷大獎

當當做下諧星

lunch望住佢auto+到普8-10廚房
屌識霸體既, 要轉人手
之後隻曹仲冰豬...
木司帶兩肥入, 用緊防法寶都比佢打得幾痛
Lihkg8 團長/副團見字請開一開軍團副本,謝
d 弓兵痴撚線,每一關都幾十隻

8 7 果關 d弓手 三射擊線 成個畫面都係
飾品係咪5星就5星
6星就6星咁架
飾品係咪5星就5星
6星就6星咁架

去到困10 止步 隻廚晃 打唔入 磨好耐
飾品係咪5星就5星
6星就6星咁架

係,冇得合成or升星

訓教訓到傻左, 唔記得開

你係團長定副團
未得閒打上去試,
掛左廿幾場普8-9,
有3個箱, 2~4星將各一隻, 2件5星甲,
好似都幾好?
未得閒打上去試,
掛左廿幾場普8-9,
好似都幾好?

巴打幾多防掛到
未得閒打上去試,
掛左廿幾場普8-9,
好似都幾好?

巴打幾多防掛到

3000以可
未得閒打上去試,
掛左廿幾場普8-9,
好似都幾好?

巴打幾多防掛到

3000以可

thanks bro

張角隊長有15%防
又易突
搞到我有啲想塞套裝比佢試下掛火關添

唔緊要
未得閒打上去試,
掛左廿幾場普8-9,
好似都幾好?

巴打幾多防掛到

3000以可

thanks bro

張角隊長有15%防
又易突
搞到我有啲想塞套裝比佢試下掛火關添

我用香香加流向專的
9500攻
卡左係困8-10, 成日比D卒仔圍死

你係團長定副團

我係團長
魏係水﹐用香香打可以打到3星我覺得算係咁

師兄打得耐唔耐? 我用周DODO 打, 最尾果兩隻boss 打左好耐(因為水屬), 要成1分4x 秒先完成一次

師兄打得耐唔耐? 我用周DODO 打, 最尾果兩隻boss 打左好耐(因為水屬), 要成1分4x 秒先完成一次

我用陸遜都係咁上下 無咩所謂 穩陣就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞