[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
有張他國突卷比邊個食好

依家布仔2突 602 1突 祝融0突

但布仔好廢

比我會谷布仔算,
祝融我都有但用落一般
如果冇曹橾有兩張魏突劵,
咁應該等有曹橾先用定係比許肥食左佢算?
到底吕布每一日都俾男武将擒拿系咩滋味

output咗殘體字,怪唔知怪怪地,疏

肥豬2突覺得冇乜用

唔急既就等下

肥豬2突覺得冇乜用

唔急既就等下

唔急,但成日J 6突左佢用拔山可唔可以一下扑死過關斬將
2突香香流血專, 10200攻 3300防左右,打普8-9 5場會死一場左右,要點先可以穩掛?
2突香香流血專, 10200攻 3300防左右,打普8-9 5場會死一場左右,要點先可以穩掛?

同你差唔多

叫營運開直播打一次修8
到底吕布每一日都俾男武将擒拿系咩滋味

系你老母咩

我周DODO 4突4000防, 間唔中都會死, 睇住佢打發現有時會唔小心俾許豬扑一野扣到殘血...
我估要搵隻勁木將先穩掛到
勁木 ?我覺得隻隻木都廢

勁水火銀卡都勁過金木

2哥
有無人會打打下卡住100% load唔一到

呢個解釋到點解個個都用D 火將俾8章剋屬

勁水火銀卡都勁過金木

基本得隻關羽見得下人,
唯有等新模式睇下會唔會水BOSS,
到時啲木會有返啲用,
始終呢隻GAME一定屈你練哂咁多樣野來屈錢
有無人會打打下卡住100% load唔一到

更新左之後係咁卡

2哥

咪證明佢冇2哥
就好似我咁

有2哥有肥冇專冇練過力隊
無理由幫隻皇叔開飾品
真勞力士斬嘅巴打,如果今個月未64lv,將會踢架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞