[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

設定對高Level既咁唔公平既 越早升得高 越少獎

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

最撚慘係宜家76,77LV果D
又驚趕唔切升80,升唔切就真係乜柒都冇

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升[/quote]
仲要3倍經都唔關隻主公事
lihkg8申左
名:AngusDaAsian
lihkg8申左
名:AngusDaAsian

已批
真係低能,仲未打得贏困8-10
有冇人有買原五包
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

仲要3倍經都唔關隻主公事[/quote]
72一個月一定有80啦
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

72一個月一定有80啦[/quote]
三經仲要一星期實得
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

72一個月一定有80啦

三經仲要一星期實得[/quote]
..你又黎?

大家咁話 過到廚房 等去到一半血 一定要搞左 人妖先打得曹 比佢冰到

大家咁話 過到廚房 等去到一半血 一定要搞左 人妖先打得曹 比佢冰到

我就贏架啦,不過要儲香香覺醒,王元雞要開兩次覺醒

打得贏但係3星唔到
要升隻木秒隻廚房先得.
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

72一個月一定有80啦

三經仲要一星期實得

..你又黎?[/quote]
下個topic就叫三經一星期72上80啦
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

72一個月一定有80啦

三經仲要一星期實得

..你又黎?[/quote]

我都儲左 先打, 但開曹波前 比廚房扣左好多血下 再試下先
[qu ote]
原來有個等級活動嫁?

已經80左未乜都無?

官方用邊到諗野

係冇架啦,你玩唔玩丫咁

73係咪唔洗諗升80

73起碼拎到75 d獎

72......有排升

72一個月一定有80啦

三經仲要一星期實得

..你又黎?

[/quote]

我屌,儲撚完,一換場隻王元雞比啲兵仔秒撚左

岩岩香香同元雞8成血諗住實食無痴牙

最好有隻暈
暈可以斷強霸體
我係唔夠快得2粒星
我68LV一個月係未冇機會80

最好有隻暈
暈可以斷強霸體
我係唔夠快得2粒星

我技隊 3冰

手殘我就認硬

日日狂掛可以

上次更新到宜家都一個月,大把人80啦

屌你老母,好彩602普攻快同範圍大,最後連開左5次無雙,係死淨602
辛辛苦苦打到修20星,張原5券開布仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞