[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
屌 普通都咁難既
主公等級個活動真係抵佢比人屌, 升到80LV反而攞最少野
請埋D廢物
刷緊8-9普

普AUTO過無咩問題

係﹐8-9 玩3星係實過
但我打8-1唔知用咩將打走豬腳身邊人
請埋D廢物

佢講明比中等主公
請埋D廢物

個活動真係白痴
我衣家剩係拎到80LV個獎
想問下呂布廢定廢老廢?
請埋D廢物

80果個又少野攞
未80果個又因為等級歧視而無原5

能夠出獎勵出到咁仆街 都係唯有呢間
請埋D廢物

80果個又少野攞
未80果個又因為等級歧視而無原5

能夠出獎勵出到咁仆街 都係唯有呢間

一山還有一山高
仲廢過之前玩左成年嘅數碼暴龍
困8-10都打唔贏 可能要練定力隊木關入去

10000攻流血關羽9000攻拔山許肥比人追住來屌

龐統秒殺
伸手黨一問
有冇人知有冇武將隊長技係25%防?

菜文雞 15%防
今日抽到個6星防法 升上20應該有5千一防 睇下夠唔夠打住先
今日抽到個6星防法 升上20應該有5千一防 睇下夠唔夠打住先

d兵仔仲煩過隻將

個個食春藥咁狂fing  
有冇邊關8係可掛機

d兵仔仲煩過隻將

個個食春藥咁狂fing  

真係低能,我普攻緊啲兵仔都抽到,好明顯改左兵仔啲行動模式

d兵仔仲煩過隻將

個個食春藥咁狂fing  

換左法 推到5千5防

可以換埋把 3防武 多400防 推到6000

攻應該可以keep到10000

先試下5千5防 玩住先
睇巴哈有個po,用3星升滿之後升星,跟住4星再合好似抵過3星滿lv合成
已經調整到樣樣有d 睇下清兵仔會唔會好d

我就係6千防呂布
衣家降返話5千
因為分別不太大

我就係6千防呂布
衣家降返話5千
因為分別不太大

我攻推唔到幾多 反而 我少100攻 換來多500防 我諗我咁樣配差唔多

本來我4千5防 104xx攻。依加102xx攻 5千6防

我76 lvl
on99
巴哈仔話呂蒙可推到萬6防, 有冇金主練隻試下
巴哈仔話呂蒙可推到萬6防, 有冇金主練隻試下

好似要計埋專武35%血以下防up
笑咗,修羅操隊長,萬多d攻打兵仔10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞