[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
今週食錯藥 幾日3倍經

升晒垃圾5星算

5日有2日打唔到3倍
算了當唔比隻GAME牽住走
咁多3倍隻DODO終於可以突穿小喬個子宮壁啦

今週食錯藥 幾日3倍經

升晒垃圾5星算

5日有2日打唔到3倍

我weekend係台灣 不過應該都照打

上次都係咁
今週食錯藥 幾日3倍經

升晒垃圾5星算

5日有2日打唔到3倍

上次都係咁

我係英國 11-1PM果個SLOT我係4-6AM...唔想特登早起身打

痴撚左線
送D野都好左好多, 5星玉石都有, 雖然係血/抗

痴撚左線
送D野都好左好多, 5星玉石都有, 雖然係血/抗

唔通專武開石窿?
今週食錯藥 幾日3倍經

升晒垃圾5星算

5日有2日打唔到3倍

上次都係咁

我係英國 11-1PM果個SLOT我係4-6AM...唔想特登早起身打

我個陣係英國讀書撞正ONLINE GAME雙倍經, 特登早D訓, 教鬧鐘起身打
跟住走堂
但已經唔知升咩好 升d唔玩果d 清位

可能你會中伏
想問大家3星灑7關修羅未
今週食錯藥 幾日3倍經

升晒垃圾5星算

5日有2日打唔到3倍

上次都係咁

我個陣係英國讀書撞正ONLINE GAME雙倍經, 特登早D訓, 教鬧鐘起身打
跟住走堂

我要番工
睇下忍唔忍得住
上次出兩舊屎,今次出一粒糖.
爆肝準備

你平時下午三四點瞓?

咁你咪連果粒糖都唔好食,等食屎

港豬是這樣練成

港豬是這樣練成

痴線咁都關事,咁你仲唔del game嘅,有人迫你繼續食屎?

呢樣又真 都唔知升咩好
一諗起升第2梯隊又要鑽個死人窿就冇咩衝動升
唔通三經走去升左堆5* 50先
食晏前留名

btw 我想要呂布

識野, 呂布世界第一

上次集氣祭品做到足都冇, 今次仍然希望中返隻..

呢樣又真 都唔知升咩好
一諗起升第2梯隊又要鑽個死人窿就冇咩衝動升
唔通三經走去升左堆5* 50先

玩合成磨下時間幾好
可以升我隻新曹操了

港豬是這樣練成

痴線咁都關事,咁你仲唔del game嘅,有人迫你繼續食屎?

講事實姐
上次撚完人,今次出啲好野
啲人咪唔記得晒囉
營運計好晒喇
我只係課左38蚊, hea玩咋喎,
動不動就叫人del game,
投訴隻game,即刻要黎護主?
唔通下下要讚
一突金豬
同0突曹
突卷比邊個好
一突金豬
同0突曹
突卷比邊個好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞