[IOS/AN]真三國無雙。斬(78) 27號人人中呂布,除咗我之外

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
希望雙兒跟經營團隊能不能飾品強化活動再給玩家們再延三天,很多人法寶會比較難加工跟強化,差一點點就可以拿到獎勵沒拿到真的很可惜。

台仔又有笑料

笑屁,我+19

起碼你唔會上facebook乞

面皮幾尺厚
同心酒都講左半個月, 拎唔到咪等玩下個活動囉
我隻世界第一呂布比啲怪打痛
只係普通關
希望雙兒跟經營團隊能不能飾品強化活動再給玩家們再延三天,很多人法寶會比較難加工跟強化,差一點點就可以拿到獎勵沒拿到真的很可惜。

台仔又有笑料

笑屁,我+19

呢個真
雖然我覺得時限真係有d短
但算啦,俾張原五我咪又係中呂布
原5中佢

係咪都算係咁, 起碼唔係呂布諸葛

屌你呀,再講呀

其實好唔好用, 一出果陣吹到話加強版602, 之後好似講起都佢話廢

專武又暈又流血,大絕元氣彈好型

睇黎原來唔錯wor

台仔又有笑料

笑屁,我+19

呢個真

我最想中二哥,依家算係吊住我俾我有動力打活動攞原5卷
原5中佢

係咪都算係咁, 起碼唔係呂布諸葛

屌你呀,再講呀

其實好唔好用, 一出果陣吹到話加強版602, 之後好似講起都佢話廢

專武又暈又流血,大絕元氣彈好型

睇黎原來唔錯wor

唔好用嫁
技能倍率太低
段數太高
第十關隻曹冰專
8-10又中bug 同之前4-10一樣
車埋dodo2技都唔得
係咪要升佢

我屌
我要司馬呀屌你老母雙兒

我屌

策仔愛你
打完普8

係第10關隻曹煩d 有冰專 re1次先有3星

我屌

策仔愛你

升多次

台仔又有笑料

笑屁,我+19

呢個真

我都好撚想中二哥
依家第8關仲要全部打藍色, 我冇木屬將打

台仔又有笑料

笑屁,我+19

呢個真

我都好撚想中二哥

抽左8-9張原5都唔中2哥

屌笑左

台仔又有笑料

笑屁,我+19

呢個真

我都好撚想中二哥

抽左8-9張原5都唔中2哥

我一隻二哥係抽番黎
另外兩隻係合番黎
屌中甘寧

慘過中呂布
出埋原5金禮箱, 執骨呀

屌笑左

我自己都cap左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞