有無b2b sales入黎圍下爐吹下兩咀?

340 回覆
2 Like 0 Dislike
行街sales 成 日早放工

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

出去洗下樓 無咁悶

熱辣辣,不了
求藥sales介紹 之前做過

Jobsdb大把啦
production printing sales如何?
求藥sales介紹 之前做過

Jobsdb大把啦

的確好多,但0知識係唔係唔會請

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

出去洗下樓 無咁悶

熱辣辣,不了

自由

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

出去洗下樓 無咁悶

熱辣辣,不了

自由

邊度瞓覺舒服(除咗屋企)
其實都想知道而行係咪冇乜前途,做左年幾兩年大部分時間都係搵左個lead返黎 再尻吹下去飲兩杯野就收工 日日尻fingfing 但見d engine presale 就忙到仆街 自己就好似冇乜嘢學到咁

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

出去洗下樓 無咁悶

熱辣辣,不了

自由

邊度瞓覺舒服(除咗屋企)

圖書館
production printing sales如何?
印刷需求下降呀
有無人做醫療用品
發覺好多人吹奏medical sales
搞到阿豬阿狗都想入行
其實都想知道而行係咪冇乜前途,做左年幾兩年大部分時間都係搵左個lead返黎 再尻吹下去飲兩杯野就收工 日日尻fingfing 但見d engine presale 就忙到仆街 自己就好似冇乜嘢學到咁

平均都over 20k 算唔錯啦喎
賣過酒又做過賣電池,正準備做返文職

我都係咁,無乜專業知識,淨係同d客吹水
賣過酒又做過賣電池,正準備做返文職

文職好撚悶wo Ching
B2B 白紙難唔難做
B2B 白紙難唔難做

難 好多一個月就走

有專業知識唔洗做sales la
但靠把口搵食唔好咩
仲諗住轉B2B SALES 試下
Sales仔路過
各位cold call有無咩技巧分享下?
究竟講咩個客會係完全唔識你既情況下聽完你個call會唔抗拒,仲肯同你約會見面?
求教
Sales仔路過
各位cold call有無咩技巧分享下?
究竟講咩個客會係完全唔識你既情況下聽完你個call會唔抗拒,仲肯同你約會見面?
求教

電話比較難講得好detail
上到去再同你詳細介紹講解

但靠把口搵食唔好咩

只係怕市道唔好時,第一時間就俾人郁
始終presale係有能力做埋sales既野

但靠把口搵食唔好咩

B2b 最值錢係你個network,你既customers database, 唔係technical skills
半導體行業
Online 對客

但靠把口搵食唔好咩

B2b 最值錢係你個network,你既customers database, 唔係technical skills

做 pre sales係可以做sales. 但好多時唔想孭數 情願揾小D。我就係

Sales都有掂同唔掂。有D真係唔醒。反應慢又懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞