有無b2b sales入黎圍下爐吹下兩咀?

340 回覆
2 Like 0 Dislike
做緊it si, 13k,做左一年,得千幾佣

係真係低pay 定你唔岩做sales

有三年經驗, 煲緊客

賣鐵定software, 3年13K,低左少少

鐵呀, 做下學校,中小企,ngo, 賣下pc,notebook, switch 呢d, 一張gp 得5~10% 要跑成10幾廿萬一個月先有返皮幾野佣

利伸,細轉大公司

賣鐵大細都係咁賣, 一係入vendor , 做SI 狗也不屌

si 要做到痴線先有三皮
咩係fwd
富衛?

利申:賣b2b vpn

邊間?hkt?wtt?ct?第一線?

唔自爆啦

同行

hi
做咗幾耐?
有冇人可以講下自己果套sell野技巧或者經驗?或者sell野過程有咩趣事share
西藥界
返左就快兩年

藥房定診所?
到數有無2x k

兩樣都行過,藥房到數~20,21k
轉左廠行clinic之後啱啱個q 爆數 3xk

要跑幾多數先有20k?

條數好復雜 基本上新入行正常廠都offer到到數~20k (真係做藥既話)

大廠個底都已經20啦
西藥界
返左就快兩年

藥房定診所?
到數有無2x k

要跑幾多數先有20k?

條數好復雜 基本上新入行正常廠都offer到到數~20k (真係做藥既話)

大廠個底都已經20啦

入得到既話就係囉,但唔係咁易請無經驗既人啊嗎 以我所見好多細啲既廠/個幾間distributor都係 package 20k至20中左右
想問下要行街既sales通常用幾多時間做自己野 e.g. 返屋企訓教

到數日日唔行都行添
想問下要行街既sales通常用幾多時間做自己野 e.g. 返屋企訓教

到數日日唔行都得添
西藥界
返左就快兩年

藥房定診所?
到數有無2x k

要跑幾多數先有20k?

大廠個底都已經20啦

入得到既話就係囉,但唔係咁易請無經驗既人啊嗎 以我所見好多細啲既廠/個幾間distributor都係 package 20k至20中左右

如果pharm,早排好多vacant
但最近好多都fill曬
P廠
A廠
G廠
R廠
呢D都好似有出post

試過dup骨 shopping 去食lunch buffet
我上面好嚴 成日要我拎證據返去
人工如果average冇20k真係狗也不屌

試過dup骨 shopping 去食lunch buffet

唔係交到數就得嫁啦咩

試過唱K
教育
LM

唔係交到數就得嫁啦咩

細公司 而且女上司
行街sales 成 日早放工
人工如果average冇20k真係狗也不屌

其實唔易

要返去打卡

要返去打卡

唔出街得唔得

唔係交到數就得嫁啦咩

細公司 而且女上司

我之前都係女上司,仲要單身五十幾歲
閪到仆街

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

唔係交到數就得嫁啦咩

細公司 而且女上司

我之前都係女上司,仲要單身五十幾歲
閪到仆街

女強人 但佢結左婚
但真係好忌才

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

要返去打卡

唔出街得唔得

可以
但通常出一出街就開單

我就有客見先出街

出去洗下樓 無咁悶
求藥sales介紹 之前做過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞