有無b2b sales入黎圍下爐吹下兩咀?

340 回覆
2 Like 0 Dislike
17 Fg 岩岩入行做左個幾月電子產品b2b sale
10月過probat 依家老底15.8
過左probat是否應叫高d?
(上個月meet到target 不過未過probat無c分)

Ching 公司仲要唔要人

請緊

(上個月meet到target 不過未過probat無c分)

Ching 公司仲要唔要人

請緊

Cold call meet target??

無 guarantee commission 咩/?

無 淨係知過probat先會有c

老底算多
做代理真係唔洗點樣去R客

你話?睇你賣咩咋

我公司都係做代理,確實都唔少人會拍上門搵你做生意

利申: 賣家電,唔出名的牌子

有興趣,點入行

由se開始做起,幫手跟下客學野先,基本上冇學歷要求,見工果陣講野自信小小就得
其實大家有冇諗過去到40歲50歲仲係咪好似後生咁跑緊?
Sales除左升上去捽人好似都冇咩位可以走

每一個位都需要有老屎忽既,問題關鍵係睇自己抗唔抗拒做,同埋擔唔擔心飽和

我d同事反而唔想升上去
做sales搵仲多

我d同事反而唔想升上去
做sales搵仲多

做邊行?
Fg 返左藥廠一個月 跟舊account多 幾輕鬆
感覺呢行最緊要跟到好team同靚product

我d同事反而唔想升上去
做sales搵仲多

後生梗係啦
跑強10年可能唔同講法

我d同事反而唔想升上去
做sales搵仲多

後生梗係啦
跑多10年可能唔同講法

人工點
點解好似全部都係巴打, 無絲打做緊?

利申: 做化妝品護膚品
點解好似全部都係巴打, 無絲打做緊?

利申: 做化妝品護膚品

想知化妝品搵幾多錢一個月

人工點

成個package 24k左右 新仔唔熟行情 唔知fg黎講呢個價算高定低

人工點

成個package 24k左右 新仔唔熟行情 唔知fg黎講呢個價算高定低

跟下舊客就有24k
好高了
行工廠果d好慘 周不時都有大公司影印機sales黎洗樓, 但公司用緊細公司cheap plan, 唯有收卡片就byebye
有冇建材sales, 想入行

可以講下你當年係點入嗎
Fg岩岩入行,呢排做緊role play,覺得自己真係好廢

人工點

跟下舊客就有24k
好高了

彩數真係好緊要 你跟到條好team 跟本所有客都前人種樹 只要醒醒目目又到數

人工點

跟下舊客就有24k
好高了

彩數真係好緊要 你跟到條好team 跟本所有客都前人種樹 只要醒醒目目又到數

乘到咁上下始終都要幫手播種
It sales, 新仔番咗幾日留毛

點入行?

跟job ad apply咋,不過我個degree係industry related嘅,有dd advantage 咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞