一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
完全同意
我仲以為反而係女仔齋傾唔約都ok

其實係咪一玩親apps只係想出pool or 約炮,會唔會有人淨係想識fd or攝下時間?
唔係我講,係佢地講,咁啱我都打開英文啫
真係lum你既 打咩都冇所謂啦
多數係佢有新歡啦
斬纜好過佢同你糾纏不清

玩apps既壞處就係因為現實冇交集,所以可以隨時消失
無謂再搵
你覺得佢會覆你?

move on la
9成佢有個better option
邊度識?
cmb
第2個人覆的
前後識咗幾耐
嘩 我要搵返個po先 你有無tg留比我 廢事話我宣傳個channel
齋傾唔約都有好多種,
- one-off嘅齋傾唔約、
- 一開始傾得多啲,交換contact後可能再傾多陣就冇咩點傾,叫做keep左個contact,最多平時間唔中幾句update嘅齋傾唔約
- 長傾密傾幾個月嘅齋傾唔約,似乎呢樣係你想要嘅關係?但其實好矛盾,keep到咁耐就代表岩傾/有啲火花,正常人自然想見。如果你開始同人講岩傾會見,但你原來更大嘅目的只係當對方係練習text/flirt技巧嘅對象,好有可能最後唔會見,過程中只係俾啲假希望人繼續同你傾。講真啊,正常人都唔會咁有意欲同一個純網友對象日日傾咁多計但又唔想見,梗係覺得岩傾、想見先會傾得密啦,除非佢玩網戀。

或者咁講,如果有個男仔同我密傾1-2個月但唔想見,ok冇問題。但如果同我密傾到好幾個月,最後又話唔見,我會好嬲哂我咁多時間。

齋傾唔約一陣係冇問題,但唔係長期。
玩app識frd冇問題,但正如你所講,見左面先叫frd,唔見係叫網友。咁咪傾一陣就約見黎見。網友傾一陣係ok,但特登用app識長keep長傾嘅網友就幾奇怪,成件事好無謂。攝時間就要光明正大表現到比人睇你係攝下時間only

正如我上一個留言所講,根本冇諗住見嘅話就唔好扮到好認真、同人有咁多deep talk,得閒又flirty下,咁樣長時間落黎你會俾左對方好多錯覺,特別女仔容易依賴日日傾嘅對象。

各位醒路,app真係有呢啲根本冇諗住見,但又扮到open to meet,玩app 目的更多只係「用黎練下text/flirt女技巧」嘅人
你係咪新玩app無耐? 玩得耐你就唔會有呢個感覺
大把咁嘅人
男比女已讀應該仲多10倍
成日都出完一次消失 有啲就出幾次後都消失
你講得都岩既,始終兩個人見左面感情先可以昇華,不論朋友也好,情侶也好。

同埋如你之前所說,真係見左面先叫真正既溝通。網上chat係唔會知道雙方夾唔夾。

因為以我觀察身邊女仔都不會吝嗇同人chat既時間,所以我先誤以為佢地齋chat唔約都ok
希望我唔係口中嗰類人

始終我覺得flirt人要建基於約會過既前提之下,未見過面就flirt真係有人會受架咩

btw我唔同意女仔會依賴日日傾既對象,好多時我都係見d男仔沉船。之前同過女仔密密chat,但原來比佢fd zone左
啲臭閪成日問完人野 人地答完問你呢 又唔覆 係想點
你個名
日日傾偈傾咗好耐?flirty?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞