一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
一定會繼續幸福
我拍左⼀段時間依家仲係熱戀咁可能真係緣份
成日同男朋友講 就算比我出軌我都一定唔會
會唔會係你口中既正正常常其實要求好高 就咁睇你形容自己應該好易識到女仔喎
每次想識人嘅時候總會諗返起之前嘅經歷
女?
其實又唔可以話唔正常
但係可能MATCH到 半日覆我兩句說話
又或者一開始就問我返咩工
感覺玩落去 自己都係做緊SECOND CHOICE

HMD果啲唔講啦 癲到已經唔想打開
咁當然我同人地傾計唔會一下子講哂出黎
可能會講下身高年齡囉 最多都係話自己係自住
但係可能唔夠靚仔 對方都睇我唔入眼
我都係咁上下情況
再唔係啱傾,正常溝通到,但俾人派好人卡

好認同你句:感覺自己係second choice

但又會理性去諗:係正常生態嚟

其實我只係玩咗三個月,但精神上已經好攰

好佩服上面有巴絲玩咗一年或以上
好人卡=做fd
會間歇性玩嫁嘛, 一路人接人咁傾一定攰啦
真呀巴打
我依家兩個月都未夠已經心很累
上個月有一次 難得約到個傾左兩個星期既女仔出黎見面
一路見面睇戲食飯都有講有笑 全程無身體接觸
我仲送佢返到屋企樓下 然後佢笑住咁講唔捨得走 叫我快啲再約佢
然後唔夠兩日佢就同我講 原來佢有男朋友
話我搵佢既時候 比佢男朋友發現左

玩得hmd個腦/性格/樣/行為
其中一樣都有啲問題架啦
如果當初唔係佢有車
仲一唔一齊到
唔通影住自己搭黨鐵會吸引到佢咩
咪覺得人地痴漢咁
啲女仔有同你出黎見面?
因為港女九成九一係搵人zip時間
一係搵人埋單(唔係搵「男友」、係搵人養搵人照顧曬佢那種)
剩番真係識朋友通常match一兩個就夠
一係就新玩
根本中ge概率仲難過中六合彩40蚊
快啲blacklist左佢
巴打平時msg啲女仔係講咩野多?
有冇話自己係搵咩條件嘅女仔

會唔會係談吐方面可以再幽默風趣啲,
試下多啲分享自己野?
又或搵啲共同話題
無用架,香港女仔係高𢭃
我冇match過啲女所以唔清楚
不過就見啲男嘅send hi過黎,
我覆佢hi就冇下文
再唔係就無啦啦講啲有啲kam嘅野
真係唔想覆….

當然都有啲可以正常溝通到~
仲令我覺得好有心機覆
你試下就知
高𢭃到完全唔想玩,因為係傾唔到落去
明明只係想吹下水

正常男仔好多都唔會再玩,得番kam友同搵人呃蝦條
我相信總有正常女仔仲玩緊嘅~
如果唔係樓上又點會咁多出pool 分享
男嘅都一樣,
至少依家同自己傾緊嘅暫時正正常常
係有
大概1個月有1個正常
咁樣你不如出去外邊識啦/將時間用去其他地方
上邊多數係堆女share自己出pool
屌 好撚sad
我好耐未遇過一個中意既
點知同佢傾左兩個月左右,最後佢同左app另一條仔一齊
我依家仲日日㩒佢wtsapp睇佢有冇在線 好想搵佢
但佢已經有男朋友,好多野唔可以再同佢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞