一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
好多港女 覆機都hea到仆街 試過就咁覆個 ‘下’ 都得 話題又唔諗 又答到勁死咁
又要match又咁樣係咩玩法
我都想做女等人地溝
果陣失戀 報復心態之下 係咁玩apps
將WhatsApp變成成排女女去拎滿足感
但耐左之後覺得好空虛 開始寄情工作

直到有次發現IG有個不知名既女仔偷偷follow
果陣時大概知係個apps果邊既
咁我就打開果個無用十世既apps
但又唔見有人搵我 咁我就繼續等左幾日
最後都係無搵我 剩係見佢IG成日留意我
所以自己走去踢爆問佢係咪交友果邊既

事後知道左佢係因為外表所以想留意
但無其他想法 所以就無主動
因為知道交友app既人多數玩感情
所以佢唔敢搵我 剩係想望下

咁之後傾傾下久而久之好岩傾
好多興趣既野 經歷都好相似
大家以前都有比人校園欺凌過既經歷
所以大家都好了解要去將心比心
因為比人欺凌過所以更加識得去愛人
要努力成為更善良既人既心態

撞正有次我去坐船環遊世界
咁果陣時船上網絡好貴無買
出到海中心既前一秒都仲傾緊TG
影下船入面既野比對方睇 影下自由自在既海
無網絡既前一刻叫對方要等我
每一次落去目的地都好珍惜有網絡既時候
甚至癲到撞人網絡撞中左繼續傾
不過傾既時間唔長 每一次都突然就消失左
所以可能係咁 有種思念既心態
由普通朋友既交談相處變成當時
無論何時都諗住對方掛念對方既關係
無左大家會好唔習慣
好想快d再係下一個目的地搵對方
每一次上船就消失好耐

講左好多廢話 sor文長
快速跳過 咁最後一返香港就即刻約第一次見面
到而加我地已經係老公老婆一齊住緊
而佢就係我側邊睇緊我打無人會睇既無聊字海
重點
外表
還好啦 有個唔好處係成日比人覺得playboy
但實際上我係每日追新番既同時
又會留意潮流野 又識化少少妝既毒L

利申:我真正老婆係罪惡王冠既蝶祈

返正題先 佢當時都係因為外表先唔同我接觸
驚我係playboy 係我主動搵佢
傾左一段時間 大家都了解左大家內在
覺得投契 興趣又相似 經歷又相同
再加上有之後既事情先一齊甚至到而家結埋婚
覆你已經係恩賜
講到低你起對方心中,價值太低
除非你係姜迫啫
睇相同真人可以差好遠
女人真係痴線,靚仔就驚係playboy,柒頭就唔show,普通樣就冇興趣
係交友apps肥婆都變女神,正常樣已經唔使講
呢啲女真係痴撚線, 仲叫人俾機會
巴打block7佢算啦
咁嘅條件都冇女
性格方面應該有d問題
我覺得block都無用
佢有我電話 佢要搵我既一定有方法打到比我
所以我都係冷對待算數......
所以我覺得最大可能性係樣既問題
我岩岩屎忽痕用女user login
真係好多高汁仔仔
真,出得多街唔算得係咩,就算上一秒有講有笑,下一秒都可以突然消失
痴線點解可以咁電影情節feel
咁sweet得唔得架
佢係咪想撩你扑野咋?
日經黎架啦仲問
你見過幾個?見過個啲都覺得唔正常?
佢有SEND千字文比我
內容大概係佢講佢條仔好衰好衰
然後同我一齊先感受到拍拖既感覺

但係問題係你響我面前比帽你男朋友帶 點衝破依個心理關口呀
玩左2個月
出黎見面既有3個 詳細啲分享比大家

第一個28歲 高168
話係中環返OL 都幾吹得 一開始以為佢係SALES
相同真人似 但係高度報大左 行為都同網上相似
傾一個星期就見面
但出到黎就勁癲 約海港城食飯
但一路行名店 同班大陸佬一齊排隊睇包包
然後再明示暗示叫我買袋比佢 唔係無錢買 但係都唔係第一次就買下化
借公事走左去 返到去無再聯絡

第二個上面有提過背住男朋友玩比人發現 26歲 高153
相同真人70% 極慢熱 不過開到共同話題
三個星期約到 估唔到仲要係佢主動約睇戲食飯
主動AA制 我有車佢返屋企

第三個岩岩見完 22歲 高170 暫時都幾好
雖然相同真人都係兩個人 除左思想簡單啲之外
因為大家諗法99%相似 所以傾左四日就見面
msg成日講一模一樣既野 大家都想試下真人會唔會都係咁岩key
約睇戲+糖水 步兵送返屋企
不過價值觀有啲唔同所以都要時間了解下
追左陣post發覺玩apps入場門檻係180,車巴,靚仔。雖然係好現實,但發覺玩apps好難先match到人,更加唔好講約出黎甚或拍拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞