一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
不過一時時講返起都幾開心
大家都諗唔到係咩事
我同你既情況係一模一樣 雖然未有三年幾但都仲熱戀mode
話易唔易既 未見個陣其實我都無乜信心無乜安全感 佢都花左好多耐性同鼓勵我先真係諗不如試下
玩到好累,每個都好似過客咁

用幾多心機都係換黎嗯哦er
緊係唔係啦, 睇人既性格。

同好多人覆得密都係up d吹水野
唔少都係搵個伴吹下水, 夾唔夾都唔係重點
唔太差姐係唔好
app 男仔其實要top 10 - 15%內先會舒服少少

要知道既係真係靚仔/ 背景好既都唔易玩
你可以試下用三線明星相同女傾,
都係有難度係到,最少要經常性諗點把控個溝通方向。
普通人真係hard mode
多賓賓like
身邊朋友都話我好 但係我又唔敢話自己好好
29歲 180 平時游水踩單車 都勉強叫有六舊
白居二 自住無長老要供 半政府工 月入48K 有部75D
唔敢講靚仔 但識襯衫 打扮偏後生
唔賭唔飲唔煙唔落夜場
識講野 識得企係對方角度諗野 目標係結婚
分手幾年已經唔記得點樣係現實世界識人(除左工作需要)

上APP識下人 可能自己真係未夠條件學人玩APP
疊埋心水領養個小朋友過埋下半世算
你咁都要愁,我呢啲毒撚點算

巴打加油啦
以前通訊無咁發達
大家都會好珍惜現有既人
我以前女朋友都係因為新鮮感玩APP識到其他人離開我
但係無奈地我既生活圈子都要靠玩APP識其他人

依家有APP 大家選擇多左
就算對方有幾好 總會期望下一個會更加好
明知比上不足但比下有餘
但係愈玩就覺得自己愈廢
巴打你都加油
之前單身咗一排
本身又好少friend
放假都冇嘢做

有日放假玩hmd
嗰陣係朝早
即興約咗個車巴話想遊車河
約晏晝2點
約喺將軍澳但冇講實邊度
冇換相

約咗之後我又瞓番冇再覆佢
臨去之前又有啲淆淆地唔想出去
因為我之前都試過俾人放飛機
所以諗住ghosting算啦

點知到差唔多2點佢喺咁message我
我個陣先岩岩起身
話不如唔好出啦
點知佢下一秒send咗張揸緊車出嚟嘅相俾我
我就即刻梳洗等佢過嚟

估唔到冇換相都冇伏
後尾出咗5次街就一齊咗
因為佢好錫我好照顧我
如果當初唔係佢咁有信用
我哋就唔會一齊到
如果我當初真係ghost咗就冇而家咁好嘅男朋友
咁都叫廢
又窮又無樓又冇你咁高人工個d點算
就算玩app都唔洗旨意識到人
真正孤獨過世
加上見到上面果啲成功例子 個人仲頹廢
自問要求真係唔高 正正常常傾通到既女仔都咁難搵咩?
定係正正常常既女仔其實根本唔會玩APP

可摸耳分享下你遇到啲咩不正常囡囡?
正常女仔真係唔使玩apps,現實大把人溝,諗到諗到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞