一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
係 再講多少少
佢係做有關呢啲但冇講過
99.9%係
佢想約出嚟 想知出到嚟最懷打算係點
我個冇
唔係 ft
真心唔明咩心態要咁樣呃人
可唔可以講吓你覺得咩心態要咁樣呃人
講真你抱住一個呃人心態識人
隨時錯過咗一啲真係合適你嘅人
男仔點開口叫女仔請
佢份工就係要呃人 佢要識仔唔係呢個途徑啦
想知仲有咩途徑?
真係個個生活圈子都咁大咩?
其實佢都係人 唔通真係未試過遇到一啲想呃嘅對象但其實係有啲feel?
真係唔明點解後生細女就要出嚟呃人
仲有大把選擇
非A0

唔會啦,未約會過就愛上人都幾離譜。
22歲咋
大把時間啦,仲要係香港做女人
約過整容人出黎,成面凹凸洞,同交友app張相完全唔同,全程食飯食得好撚辛苦
因為app真係唔少a0會傾傾下好上心,又多幻想,未見過唔知樣都已經上心。

不過玩冇相app,文字好傾嘅話,唔知樣的確最多幻想空間haha,知左樣就好可能另一回事
我之前都試過上網識人,未約會之前只會當對方係網友,約會後先叫朋友,約多幾次覺得各方面都適合先諗一齊

好彩既係我未遇到樣貌奇差但同我好岩傾既人
你男定女?
如果你係男,除非好靚仔,否則女仔多數唔會覆你句hi
如果你係女,就睇下自己擺得相多唔多,background打得多唔多野
人地睇住你個 profile黎開topic,你放得多野,人地先易搵到野講
你咩都無擺,人地除左問你 做緊咩 果啲悶野,都諗唔到可以講咩
係咪一見到樣貌奇差,就算網上幾岩傾都突然變得唔岩傾了?

Oh,姐係你以前有約過人,但現階段暫時只想搵網友,唔想約出黎住?
就算樣貌奇差都係fd zone佢姐

反而試過約到出黎係個靚女,但佢講野好悶,所以冇再聯絡。

想搵朋友或者係網友,唔係唔約得,只係怕對方會有好強烈既感覺想搵另一半,而唔係想識朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞