一人幾個交友app識人嘅經歷 (3)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
唔小心中左1001

冇人開等我開,想繼續睇吓大家喺交友app 嘅經歷

可以分享吓
啪sweet,一見鍾情,遇到好投契 或者 伏,驚嚇等
等嘅經歷

我嘅經歷係就算啱傾都遲遲未約到出嚟
一係傾傾吓對方都有新戀情 我哋friend zone埋

一人一個交友app識人嘅經歷
https://lih.kg/3256209
屌。佢出延續主題唔係1001 先會出架咩
正想講 黑人問號
之前good night識咗個細我幾年女仔,興趣、嗜好都好啱又幾好傾。
不過好似見唔到發展機會
玩極都無match
男仔係正常嘅除非好靚仔
第一次約人出,開盲盒,仲要買埋戲飛,諗住食完飯睇戲
點知出到嚟,矮過我,又肥,又無咩頭髮
成程飯都勁驚撞到熟人,以為我揾sugar daddy

最恐怖係,睇戲個陣佢捱到勁埋,我已經S型咁貼住走廊坐
然後比啲音效嚇一嚇,佢竟然遞隻手埋嚟,叫我拖佢我完全專心唔到睇戲,成個腦都係到計劃逃走方案

好啦,終於捱到睇完
佢係咁扯住我,話車我返屋企
痴線好彩附近有廁所,咪即刻衝入去,叫個fd 1分鐘後打比我,先走得甩
hmd識?
攝下時間啫 不過都算有良心 有啲見都唔見

我應該會笑到80歲
我都係
因為翻工圈子完全無異性
所以一開始好認真,諗住可以識到另一半
但玩玩下發現完全識唔到可以發展嘅人,玩到勁灰

已經完全放棄,諗住淨係搵人傾吓偈,求其match人嘅時候,竟然識到我男朋友而家諗返起都覺得好神奇

所以唔好放棄啊ching
個陣未有伴擔心自己攝灶罅係咁玩有試過約人岀黎但真係冇乜feel玩到心灰意冷之際有個舊朋友機緣巧合下同佢一齊咗依家日日都好開心好幸福祝睇到我呢個留言既巴絲都搵到自己伴侶
講翻個經歷 玩app識過一個男仔,傾計都知佢話自己唔高但死都唔肯講實際幾多cm,個陣都傾咗好多晚電話都覺得幾啱feel,之後有日終於約咗岀黎,結果一睇,仆街矮我成個頭但講真岀到黎都感覺到佢真係幾溫柔同細心岀街會好留意到我啲細節位個下都真係幾心動 因為呢啲扮唔到,個樣都唔差
可惜真係太撚矮我接受唔到,唔係我諗我都會主動去馬
比錢玩tinder cmb是否不智
hmd?
好奇佢打咩野吸引你出去?
米九大隻車巴?
未試過約到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞