BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
班SJW真係CLS,係都要去管人地要人跟佢哋果套
張圖有聲
有撚病色下都唔比

雖然我 chainsaw 合作抽哂啲石
本來想留俾MyGo,不過都係抽咗先算
其實係lisa 個姿勢太唔健康
雖然lisa有4 5張都係後背
今次仲要著件泳衣 不過個pat好似畫得有d怪
Rinko條gap都係
點都係抽合作先 其他總有一日可以必得超得
M團點會係第一隊去海外
PPP 2018年去過上海啦
無記錯既話新加波都去過
咁只好話由唔記得邊場片頭彩香講完想海外live 之後
就黎連國內單獨既數一隻手都數得哂
莫講話海外
公演名   : BanG Dream!12th☆LIVE DAY1:Poppin’Party
        「Welcome to Poppin’Land」
会場名   : 東京ガーデンシアター
席種枚数
<第1希望>
 抽選結果  ご用意できませんでした

<第2希望>
 抽選結果  当選

一般指定
一般指定應該任買,之後應該會有eplus 先行抽選再有P席抽
海外撚要信用卡俾錢最佳組合應該CD先行抽選淨抽P席,抽唔中就round two eplus先行抽P席+一般指定,咁就唔洗硬食最速抽選張一般指定
如果成日去日本可以隨時去便利店俾錢就唔洗理
是鳩旦啦 ppp都係放係度擺姐

全靠my go係度 12th武士道先會比1日ppp

真係要感恩呀
今集my go又真係幾正
初頭真係睇到我都覺得緊張埋一份
上台真小柒左一陣
但最後個live叫做成功都小感動
而且最後又有個爆點
Mygo好睇?
好睇,我覺得唔係掛住bang dream個名既話會有孤獨搖滾咁上下紅,而家掛左band dream名好多無睇開bang dream既人都唔會專登開黎睇
Game個server好似死死地,係咁出error彈game
大家狗衝入去抽泳裝掛
大家都好忠於慾望
50抽射左落海,得張千聖
隊ave mujica真人live好似邪教現在咁
中二病姐
On9 30抽3次都紅燈 3張こころ
當佢重女百合N角戀NTR 好睇到仆街 歌又好聽
200抽pu淨係中咗有咲 激死

拜託了初華....讓我忘掉一切吧..........
NTR本劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞