BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
舊時多惠跑左成集 尾2集returns
之後都隔左成年先講lock入Ras 又唔係第一次咁尻kick
之後第3季完又等一排出劇場版接武道館live完之後海外live
仲要無啦啦爆隊m團出黎
出完套電影又隔勁耐先出個幾集m團動畫
好記得當年班r團fans 惡過狗
只要講RAS就屌尻chuchu
講到第3季出仲要去到唱生日歌都未洗底
當年RAS出來明顯勁過R團
而且會衝擊到R團D人氣先搵野鬧
同依家一樣
Mygo方格唔夠底褲團大眾流行咪屌左先
利申:R團同Mygo fans
唔會啦 Ave d歌小眾d啦
武士道live又唔比做過激行為
講歌賣糕個d毒撚歌受眾多少少
仲要ave最後又搵返EG作

個陣最好笑係明明受害既係PPP
但係PPP fans 全部都自己玩 RAS在那邊
反而係班r團fans 嘈得最多
不過講真依家十個有7 8個都轉哂做箱推
唔係班尖咁摺 唔推哂冇野好睇
講中之人 淨係羊宮同佐佐木李子
都已經冇野好比
講真ave 團個設定玩d咁既野
keep住個風格開多幾場live
感覺到最後又會走返R團路線出黎攪笑出黎柒
咁易整到隊babymetal出黎咩
當然可以成隊野淨係靠動畫同game 撐到人氣既

不過班尖玩到咁耐都死唔斷氣
都係靠real band撐
又可以講話因為淨係得真人撐所以先咁過氣
唔通真係靠佢隻濕尻驚咩
YouTube d數字唔係咁講
Mygo無一首view高過black birthday (唔計春日影)
淨講Youtube 黎計又好難計 講真
仲要佢堆歌會即上哂所有平台
賣糕仲要一首迷星叫MV版 youtube music版 未出樣前live
武士道15週年live版(出返樣)
同埋個期ave攪到好撚大的
所以都係得黑生日特別高
又解迷又依樣個樣
相比賣糕第一場live
Ave好多色水之後先開live
都未計賣糕仲有動畫cut 出黎版 詩超絆50萬
MV版31萬
淨歌版12萬
聽歌黎講 我覺得my go!!!!! 同ave mujica 比
Ave mujica 呢種好耐無聽過 我呢排日日聽
youtube music 聽又計唔計

不過出咗碟就搵flac 版聽算
我都唔知佢點計 所以咪話用YOUTUBE VIEW黎講邊隊受眾多D
用youtube view黎講好難討論*
仲未公佈BD點賣
如果跟以往CD附送通常分幾多卷
冇記錯的話好少出動畫bd
通常有跟動畫個d cd既bd版係pico個d
仲有m團個隻專有m團個幾集
隻game 點解4 星都有up?
有特別用途定全部出5星就得

見個生日特別卡都係4星
跟single賣睇怕成年都未出完
我記得上季買哂咁多隻single都係送得隻夢擊乜乜乜既合唱版
因為5星係今年先開始有
你唔齊一隊咪放4星啱色嘅嚟打
詳細邊一邊高分啲就要上網計下先知
thx

唔怪得好耐以前玩記得抽倒彩虹色就係最勁
物販400幾號算早
而家先到場
而家買嘢應該直入啦
第一次去ACG類演唱會,真係大開眼界

去咗garden 果邊食嘢同涼冷氣
我仲排緊
仲要等200個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞