BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
抽中左ave mujica 0th live希望到時唔好蒙面想估聲優
等你包膠
對現場無咩信心,連係唔係全隊出道定代打得vocal都唔知
特別係啲鼓難度幾高下
R團隻碟賣2萬幾隻,9月果場P席睇黎都好難抽
5月28日場RAS live 撞左要出trip 番工
有一張p 飛,有無巴打想接手?
都係果3間高中加一個不明,點睇都應該會加入game
入硬啦
由佢正式開樣果刻就已經預咗會入埋game
真係蒙面
determination symphony
Ave mujica現場睇high到癲

係一開始唔太穩定

Vo.基本睇髮型都肯定佐佐木李子

臨尾肯除袍算係咁
得一個鐘多啲好唔夠喉
係中野sun plaza行返出黎果下好意猶未盡
現地撚爆料未
上次第一場已經知哂
今之直情蒙面應該難啲
不過好似都係差ba同另一個gt未有十足把握,另外三個應該都有9成
現時熱門︰
Vo+Gt︰佐佐木李子
Dr︰米澤茜
Key︰高尾奏音
Ba︰岡田夢以

另外個gt太難估
佐佐木李子同高尾奏音都應該中硬
另外個gt有人估渡瀨結月,因為圓面同個瀏海然後係響社
無知一問, 有冇人知r團9月場live 嘅プレイガイド先行係咩
見竟然仲有P席抽,仲以為CD先行會掃曬P席,唔知係真係賣唔曬定一開始留咗位俾Eplus先行
7月完抽選,睇下有冇機搵到人咁啱去日本可以幫我入錢落line pay試下抽
繼續搬初音果邊既野
https://twitter.com/bang_dream_gbp/status/1666797966554984449/photo/1
第50抽必中新規5星
另外新規卡加event bonus,要打排位既的話冇得唔抽

繼續佛系
唔係樂天抽既咩
定冇中cd 先行
9月R團係eplus,最近新開始抽果d好似都換曬做eplus
冇卡eplus俾到錢所以冇抽到cd先行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞