BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
上個月我搵代購買 實際日本國內幾耐送到我就唔清楚
我落單再到香港大概一個星期左右啦
官網就未睇到幾耐發貨
樂天就聲稱3點前即日發貨
但你見到佢講呢家批卡用到9月尾
呢家買好似會蝕左半個月初月免費俾佢

K-on同Bang dream隻揪,邊個勁啲?
AIAI姐一個打十個
我過幾日去日本睇R組,順手用埋黎上網唔洗另外再俾
BTW, 1個星期到香港又幾快
佢邊度寫3點前同日發貨??我淨係見到話俾錢後3個三作天內發貨

【ご注文確定から配送までの日数について】
クレジットカード決済、代金引換決済の場合 ⇒ご注文確認後、3営業日以内に発送いたします。
呢個癲婆唔俾出啦
我屌你個邦邦呀 我少歌架碌柒

樂天個網 比錢前咁寫 我冇click入去睇
可能你click入去真係俾錢時變3日?
原來樂天都有,我睇3日係響官網睇
官網買平過樂天少少

另外toyota wallet入錢有冇信用卡回贈食到?我之前用卡入另一個用開嘅日本wallet 0回贈
秋山澪同巴姐精分現場
R團果2場唔掛得咁多P席抽,今次玩到第2排都係P席,我張P開到第二排,分分鍾彩帶都冇得執
見有人最速抽一般席開到4樓
不過我自己補買果張一般席都係4樓,係唔係要帶望遠鏡?
A4 5 6都多彩帶
佢依家p席好似只係代表有禮物
冇啦,我C,睇下有冇好心人執完響門口派
Day2 4樓天台位,係唔係要帶望遠鏡
走哂兩日的話 你第日早少少到 可能會有人派
再唔係一噴彩帶 dum 底d野 行出去中間執地下個堆
成日都有人咁做

樓上就冇救
https://youtu.be/OZ7b9wdmLqg?si=mMA58MX0cMDiuCIJ
自己參考下
Btw 對上5月個場我p席 BUSHIROAD rock fes
都係老煉咁遠
所以依家p席只係代表有goods好似係
聽聞一般都可以抽到最前
利申返再之前武士道15週年一般席但係近到上鏡+大頭
Btw23號青木陽菜自己(唔係賣糕)
有興趣可以去 仲可以即場買碟簽名
睇下到時有冇人衝,有就跟,我個位應該近通道
除左細場有邊次賣得哂
mygo係迷太成功
俾半集Ave做live都俾人屌到上天花板
是但啦 武士道不嬲都係咁咖啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞