BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
唯有試下搞張卡返黎
你想睇邊場,12th仲有大把時間,要搞實搞到
睇左farbe先,12th雖然想睇mygo但到時未必去到日本
諗住買張mobal頂住先
HHW今日有全員合唱,仲差AG,希望下年果場會有
最好黎多次GBP可以齊曬全部人
hanacell可以上網出定,一落機響機場有得攞,不過hanacell冇漫遊,但響日本有得打埋電話
酒店如果可以代收的話買calendar果張買寄去酒店?
我見D文都係介紹hanacell同mobal,研究下先,感謝建議
班尖好易抽?popipa 同ras都係一抽就中 係咪冇人睇
隻碟賣得5-6千隻,個場好似開滿9千定一萬左右,你CD先行抽選入飛有入普通席的話接近必中,除非個個入飛都抽2張

R團下星期果2場都仲有普通席賣緊
好似幾慘下咁
AG全員合唱過啦
武肺前搞過單獨event
R團其實係咪過氣左
但我見kdhr同meguchi啲樂器愈玩愈好
成團人真係做到樂隊育成睇住佢地成長
衫又靚 講野又好笑
啲新歌其實少罐頭以前第一次聽火鳥真係wow咗聲
R團抽下星期果2場隻碟好似都仲賣到差唔多25000隻,不過果隻佢出左幾個版本,唔知有幾多人會重覆買
岩岩睇返garden theater原來得8000人,有明arena應該開到11000人?
繼續俾EG全包D歌玩量產應該真係等收皮
所以其實應該搵多啲其他人寫歌

ppp 首 introduction 咪幾聽雖然都係好ayase
搵 non 醬寫
所以早排開始學pjsk搵唔同既作曲合作寫歌
希望之後可以keep住越黎越多啦
17年睇過一次現場 廢到
唔知而家點
其他人愈黎愈勁
但aiai進步較少仲會唱錯歌詞
aiai而家好過17年好多啦喎,最初幾次live真係靠嗌把聲好快殘
我19年到而家睇過好多次live view,
覺得最大問題都仲係慢熱,要唱2-3首歌之後先入到狀態
唔係eplus咁麻煩 台仔應該湧晒去睇
咁ras呢?睇片好似好勁
點解戲院冇嘅?
想開多個number做backup,calendar響佢個網俾完錢之後大約幾耐左右會寄到日本收貨地址?想預返時間買黎等佢寄去酒店
香港冇人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞