BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
Lv 以前都好多人睇 只係香港班尖粉唔上連登
要搶飛甚至開兩個院
其實就紅既 係香港 以前
不過9成人冇上連登/依家過氣POST姐
更何況依家又有得飛返現地
有冇人有/會抽Mygo p席
中哂ppp同ras 2人連no.p席搵人換飛算

btw隔離po
反武士道見得多
撐武士道真係係連登第一次見
希望過幾個月後香港仲有人睇賣糕(班尖)啦
反開嘅應該都冇睇
我諗新入坑路人多

利申之前只睇過動畫+youtube主線
反開班人先睇得多
連天音邊場live走音都up得出
mygo入左兩張第2希望既P席睇下中唔中
btw第一次抽 如果兩張都中但只俾一張錢得唔得
唔明? 你第2希望先簡P席?
咁你中左第一希望就唔會中第二希望
係 我首選係普通席 所以第二希望先係P
而我有兩個code所以入左兩次抽選
同埋你抽左雙人就點都係比雙人錢
叫做你可以放另外張飛/同人換另外兩日既飛
你淨係睇賣糕的話抽兩張單人好過
咁你放心 普通席實中
想問依家要點搞個電話號碼返嚟用 eplus

啱啱睇咗b mobile 好似已經收咗皮
依家新整仲要打電話去驗證
你個人唔係日本=冇救
Re: [閒聊] E+抽票簡訊認證相關問題
http://www.ptt.cc/bbs/LoveLive_Sip/M.1689958711.A.05E.html
樂天神卡

近期會去日本最易攪到收到sms 打到電話應該係依間
近期唔會去住最好快都12月
呢個係香港搞唔搞到日亞我有ac
咁你試下上邊個個
不過有朋友上次整新ac 話要打電話去驗證個eplus帳號
你個人係外地 好似都係打唔到過去驗證

搞到 我就係用緊呢張sim抽飛
詳細你爬下文就知
總之你搵到方法寄張sim番黎就咩都搞掂
可以用個no.去Toyotawallet整埋張日本既虛擬master (之前aeon張JCB死左搞到我頭都大埋
啱啱就係要打電話屌又話 sms 依家咁麻煩
返去試吓感謝

唔知改左幾耐 返正就係依家癲到要打電話
隔黎埃媽仲要填埋同行者(eplus ac)抽
見上邊d post都係近一個月既事
個vip乜鬼好似整得到?
要用只能收簡訊的日本門號打電話要申請『Viber』

等mygo cd先行出結果 睇下有冇人中完換
唔係dum上twitter搵日本仔換埋張day2就算
遲咗講,歡迎aimta回來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞