BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
都係當fan service 服務下啲old seafood 姐,好似天文部果part真係要識之前果啲先識笑
最多戲分都係得沙綾同鶇,但佢哋出嚟個位又好合理
知道前島亞美話收皮
但好似仲未見話換人
佢唔係講るん我都唔知日菜係天文部部長
見到天文部有Roselia 海報已經笑緊,睇活動報告るん笑多次
唔記得動畫有冇提過日菜係天文部長,game就耐不耐提下,兩間學校天文部都係個謎嚟
羽丘間野原本係升學主導學校 結果1年時間就俾日菜帶彎哂全民夾band
睇到佢地話成間學校大部分人都有夾band我都打左個凸
乜原來關日菜事 淨係知佢做左學生會會長
一開始個同學提左有好多出名band成員響學校,AG直情成隊響羽丘,個同學都話自己鍾意AG,然後連續2任學生會長都有夾band
月之森果邊祥子就因為鍾意M團所以想夾band
武士道應該等緊佢返生
消失咁耐,仔都生得出
lm
bass真係岡田夢以,點解可以估得咁準
祥子真係一個罪孽深重既女人咁多女圍住佢周圍轉
香澄:
以為重點講Mygo先,估唔到雙線齊開
佢兩team之後應該會係livehouse同場直接開戰
9月R團プレイガイド先行中曬2日C區
唔知係冇人抽定真係咁好彩,早知試下第1希望抽A區,諗住大部分人都主力會抽A區所以第1希望填咗C區嚟提高中飛機會
明明之前見人CD抽選唔中得一般席
怕咗Eplus要認名認人 唔敢搵代抽
去開日本就開返張電話卡啦,雖然要俾錢嚟養住
中曬2日大出血,本來諗住中一日算,唔中果日之後再買張一般席平平地
希望劃到近啲A區嘅位
一般席可以點買?

明明蝶團都可以喺樂天ticket買到
但R團現階段只有Eplus
抽選完曬咪應該公開賣,不過可能都係得eplus
BTW,樂天電子飛你第一次開app果時都係要電話認證
睇返Mygo 5th,一般販售應該都係eplus
我照入集運電話
用海外信用卡
一樣買到過幾日JUNNA
樂天ticket個app第一次login唔係要電話認證咩?
電子飛仲要影自己大頭入app for到時check
我用網頁版 樂天市場acc登入買又冇要求電話認證
同揀咗Family mart印飛
哦,印飛係唔洗,電子飛要用app先要搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞