BanG Dream!討論區[30] 大家估下9周年推唔推得爆個po?

786 回覆
4 Like 0 Dislike
一大批彩黑即將全面回歸
愈黎愈似譚玉瑛
宣萱 譚玉瑛 李慧瓊 小麻
仲有冇
仲有直田姬奈 似梁美芬
紡木吏佐似麥美恩
睇返千春同立石凜同青木陽菜同期2021入響
牙妹仲係尻流流靠家姐搵食
雖然2月同9月差
第一希望普通席應該中硬
信用卡抽完直接過數冇得唔俾,除非張卡過唔到數,但咁會彈咗你去便利店俾錢,抽R團果時試過,搞到少咗張day 2 P席
呢張可以喺香港收sms?
簡左便利店俾錢先
之後中左先簡信用卡俾又得唔得
可以
好似唔得 同埋eplus唔收海外卡
返正過幾日公布中唔中 好似係
搵d去現地HHW/r團既人幫手比錢咪得

利申全部簡便利店比錢之後麻煩在日人士幫個手
Amazon個張600蚊會唔會貴左啲
下面calendar-worl個張寫不支持銷售到你的地區
向好個邊諗 整一次就用過世
Calendar 果張我覺得有啲危,我見佢續期果度話品切,一間唔好彩到你要續果時又品切就麻煩
啲account轉電話號碼可能要用舊號碼驗證
未試過,你可以試下,正常好難咁啱夾到開彩果時有朋友響日本玩,我又冇日本人朋友
最多到時唔得的話我去睇R團果時幫你入
諗諗下都係唔好咁老定諗住實正常出發到,9月仲係風季驚出事
 受付期間:2023年8月9日(水) 10:00 ~ 9月18日(月) 23:59
好似要留多幾日先幫到
留多一星期 星期日TGS2023 都有賣糕mini live 睇
Amazon落單星期五到
抽選結果確認期間
9月22日(金) 18:00~9月25日(月) 18:00
お支払い期限
9月25日(月) 21:00
我係星期日返,TGS Mygo唔知幾點,可能趕唔切
星期六TGS本來都諗住會去
唔計驚續唔到期的話calendar 果張抵玩過我b mobile ,諗緊買多張calendar 當後備
B mobile 100mb data 1個月都355yen,calendar 計返500yen左右1個月包埋3gb data,成日去啲話幾抵
https://prtimes.jp/main/html/rd/p/000007065.000014827.html
啱啱見TGS星期日係2點至4點
我5點機可以放棄,不過Mygo 果part應該都唔會好長
海外人士入場費推活真難
■配信
ブシロード公式 YouTube(https://www.youtube.com/@bushi_pr)にて配信予定。
有直播睇
研究完一輪 calendar 個張冇得直送香港

計埋tenso其實同樂天差唔多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞