都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
有冇稻中兵團tvb版
海盜媽寶 冇seed喇掛

呢套正
明明TVB係叫做「我的ET同學」
但係唔知點解多數人都係叫田中太郎

因為套野真係叫田中太郎

我知
就好似SLAM DUNK咁, 係香港都應該叫男兒當入樽多

因為多啲人睇快樂龍

嗰陣睇快樂龍真係笑到噴飯
搵過日本亞馬遜,連碟都無得買.得漫畫
搭單問埋
有無巴打記得以前有線兒童台有播過套月光超人
卡通黎,個主角係細路仔同埋架電單車識講野
喱套又係搵極都搵唔到

好有回憶
搭單問有冇伙頭智多星

好好味呀
安德尊套是勇者不必怕 真係搵左廿年都冇tvb版
求超時空少年
咁姐係有冇漫畫啊
搵左好撚耐
有無知時空冒險記,好耐以前仲有,不過都無左好耐
仲有套唔知咩名,大概係講有隕石定唔知咩令一間博物館既恐龍化石有生命,仲識變形好似機械人咁,平時就係博物館扮返化石,有三個細路同佢地一齊(好似係)

同埋有一套講有對父子係恐龍時代又係因為隕石定唔知咩被好似封印咁,之後N年後有科學家發現佢地,將佢地解封,但個老豆都仲係一舊石咁,俾佢個仔當槌用,之後唔記得咩事要到唔同時空搵d精靈咁既野,d精靈會進化既,同埋好似個博士既孫都跟住佢一男一女(好似係)

好想搵返,但又唔記得叫咩,同埋真係搵唔到黎睇
我想問下細個睇過一套卡通,主角會講魔怪沖電,有無人記得咩名

召喚王

正野
光明怒吼黑暗怒吼
龍騎嘅粵語配音就真係失傳

唔係喎,我好似搵到過,不過唔記得左點搵
最想揾係筋肉人
最想揾係筋肉人

我搵到無字幕既日文版
仲要香港播得第一季,佢仲有第二第三季
順便問埋
冇一套動晝係講賽跑嘅
主角係女仔黎
前面劇情唔記得哂
淨係記得最尾係同自己阿媽比接力賽
阿媽係傳說級別嘅選手黎 唔洗接力自己一個人跑晒

超時空金牌小女將?

係呀 thanks巴打
我想搵返一首片尾曲
但我淨係記得個畫面係其中一個主角大字形訓左係地下
場景好似係日本人屋企咁上下
而另一個主角(小朋友黎)就係到跑圈 跑到訓係地個主角到就踩過佢
有冇人記得?我記得首歌幾好聽 但搵極都搵唔到
龍騎嘅粵語配音就真係失傳

有 上年先睇完
係google drive
仲有一套tvb播既

男主角(斗蓬男 係用槍既角色
把槍好撚勁 d子彈可以注入生命入去增加力量(好似係
最後打最終boss
男主犧牲自己 將自己生命注入粒子彈到,比女主黎開槍殺boss

疾風境界?

黑色既風 白色既雲?

大個先知好似係FF外傳黎

太朗屋企有幾本 細個睇到壞腦

有冇人睇過儲金大冒險?
仲有一套tvb播既

男主角(斗蓬男 係用槍既角色
把槍好撚勁 d子彈可以注入生命入去增加力量(好似係
最後打最終boss
男主犧牲自己 將自己生命注入粒子彈到,比女主黎開槍殺boss

疾風境界?

黑色既風 白色既雲?

大個先知好似係FF外傳黎

屌, 一講個結局就好撚記得依套野
有冇漫畫link
順便求埋好橙同洛克人exe

好橙好睇
我有佢單行本1-4, 好想買返5-6但應該絕晒版
原本想問 係個卡角會變身 死左會變卡片果套
點知自己搵到 叫爆裂戰士
印象中套野好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞