都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
太朗屋企有幾本 細個睇到壞腦

有冇人睇過儲金大冒險?

漢堡拳
其實係好經典既戰鬥漫,呢種玩game玩大會既戰鬥漫畫真係唔會再有
有套野有兩季,第一季好似講佢救D機械人,令佢地唔比黑暗晶片控制
第二季好似係主角大個左,溯左個機械人女女,仲要結局女主好似做埋蓋亞

仲有套野完全唔記得講咩,剩係記得男主個對手(好似佐助果種)係善惡神(定唔知陰陽神)個仔,個仔係惡,佢仲有個細妹,代表善

求名
搭單問,
呢套有冇巴打搵到套清啲?
搵到嘅都勁低清,一係就蝗語

我剩係有360 俄日版

呢套真係正

大鋼彈都正 但嗰陣好似得有線會播

大大大大鋼彈~~~

大鋼彈都正 但嗰陣好似得有線會播

大大大大鋼彈~~~

我記得亞視做過
田中太郎同徽章戰士第一輯都係咁多年都搵唔番 不過我記得幾個月前youtube搵得到徽章戰士第一輯1-1x集 不過田中太郎真係難搵 我連漫畫都搵唔到。。

以前書展1x蚊本 買左幾本

我記得自己都有本 唔記得扔左係邊了

我有幾本,十年前動漫節買

不過打亂期數買,之後每年都想搵返青文買齊,但已經
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得

第一套係咪呢套呢
[img]http://www.01dm.com/uplopic/allimg/151208/580913d2ae64c04a.gif[img]

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/

就係依套

印象中第二套好似atv架喎? 好似前幾頁巴打post個個網有
搭單問,有無人記得有套係講十二生肖,每集會抽其中幾隻去唔知邊度救人,隻馬嬲嘅技能如果無記錯係識變聲

應該係係閃電傳真機中間個段時間播

周不時會諗返起呢套嘢但永遠唔記得名

最後係咪有一半生肖俾壞人打死?
搭單問,
呢套有冇巴打搵到套清啲?
搵到嘅都勁低清,一係就蝗語

我剩係有360 俄日版

呢套真係正

咁正點解人氣會咁低 ?!
反而有兩套好想搵番
一套係好耐 十幾年前 個畫風好似恐龍金剛咁 懶係3d既美式風格

有隊人要揸機械人 個造型好似超時空要塞咁
戰機彎腰咁 有綠色黃色咁

一套叫暴風兵團
係好撚on9 首主題曲仲識唱
捍衛地球 不准破壞地球
趕走黑暗惡痛恨惡勢力侵佔地球
我的家在地球某處
絕不許邪惡從中蔓延 每一刻在守衛這片天

係咪叫特種變形勇士?
我記得壞人有個女人,叫咩黑蜘蛛雅麗娜之類
梁漢文唱果首
微你戰友,身高五吋
果套叫咩?
梁漢文唱果首
微你戰友,身高五吋
果套叫咩?

假膠?
有套係男主可以變類似狼人 好大力 有集講推車

女主就好撚sexy

(ending首歌女主喺螢幕頂打橫 頭身腳 由右向左咁出現 腳無曬就完)

有冇人知咩動畫
海盜媽寶 冇seed喇掛

屌呢套真係搵左好撚多年都無頭緒

依套果陣睇唔明但好鐘意
剩係記得主角中途變性
時空冒險記
有套係男主可以變類似狼人 好大力 有集講推車

女主就好撚sexy

(ending首歌女主喺螢幕頂打橫 頭身腳 由右向左咁出現 腳無曬就完)

有冇人知咩動畫

https://youtu.be/AcOzhR6e04U

爆裂hunter ?
音樂小彗星呢
小天使糖糖呢
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得

第一套係咪呢套呢

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/

係原創動畫定係有漫畫
有冇貝守金大冒險漫畫全套?我係網上面搵極都冇
有套野有兩季,第一季好似講佢救D機械人,令佢地唔比黑暗晶片控制
第二季好似係主角大個左,溯左個機械人女女,仲要結局女主好似做埋蓋亞

仲有套野完全唔記得講咩,剩係記得男主個對手(好似佐助果種)係善惡神(定唔知陰陽神)個仔,個仔係惡,佢仲有個細妹,代表善

求名

https://youtu.be/tBJCyI-HdvQ
我想搵返一首片尾曲
但我淨係記得個畫面係其中一個主角大字形訓左係地下
場景好似係日本人屋企咁上下
而另一個主角(小朋友黎)就係到跑圈 跑到訓係地個主角到就踩過佢
有冇人記得?我記得首歌幾好聽 但搵極都搵唔到

有一套係d動物會變身打交,2個聯盟對打咁,有冇人記得係咩黎
有一套係d動物會變身打交,2個聯盟對打咁,有冇人記得係咩黎

特種變形勇士?
有無人記得新宇宙飛龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞