都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
仲有一套tvb播既

男主角(斗蓬男 係用槍既角色
把槍好撚勁 d子彈可以注入生命入去增加力量(好似係
最後打最終boss
男主犧牲自己 將自己生命注入粒子彈到,比女主黎開槍殺boss
記得有集係無盡頭走廊
細個睇好驚
仲有一套tvb播既

最後打最終boss
男主犧牲自己 將自己生命注入粒子彈到,比女主黎開槍殺boss

疾風境界?
徽章戰士點睇?

我曾經搵到過,仲煲返添

變左求seed post

btw有冇人記得果套 希臘封神榜 (好似係依個名)

youtube有 早排先煲完

徽章戰士有冇
10+2農莊

星期日朝早7:30做,上網搵只係搵到個聽唔明嘅電影版,求
有冇人記得銀河五虎將(好似係依個名)
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得

第一套係咪呢套呢

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/

兩架 super 7 決鬥真係好正
不過可惜呢套集數好少

eX-D 問親都冇人識
海盜媽寶 冇seed喇掛

屌呢套真係搵左好撚多年都無頭緒
順便問埋
冇一套動晝係講賽跑嘅
主角係女仔黎
前面劇情唔記得哂
淨係記得最尾係同自己阿媽比接力賽
阿媽係傳說級別嘅選手黎 唔洗接力自己一個人跑晒
反而有兩套好想搵番
一套係好耐 十幾年前 個畫風好似恐龍金剛咁 懶係3d既美式風格

有隊人要揸機械人 個造型好似超時空要塞咁
戰機彎腰咁 有綠色黃色咁

一套叫暴風兵團
係好撚on9 首主題曲仲識唱
捍衛地球 不准破壞地球
趕走黑暗惡痛恨惡勢力侵佔地球
我的家在地球某處
絕不許邪惡從中蔓延 每一刻在守衛這片天
順便問埋
冇一套動晝係講賽跑嘅
主角係女仔黎
前面劇情唔記得哂
淨係記得最尾係同自己阿媽比接力賽
阿媽係傳說級別嘅選手黎 唔洗接力自己一個人跑晒

超時空金牌小女將?
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得

第一套係咪呢套呢

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/

兩架 super 7 決鬥真係好正
不過可惜呢套集數好少

eX-D 問親都冇人識

以前暑假同長假會播
不過唔係播過好多次
有無12生肖 個套動畫
搭單問,
呢套有冇巴打搵到套清啲?
搵到嘅都勁低清,一係就蝗語

小弟都想搵套tvb假期播過既卡通,第一集好似係講個男仔考試好冇信心,點知唔知係咪比雷打中定點之後考試好勁,全部自動寫晒答案,原來係有個女人上佐佢身,時間好似都係極速巡警個期,感激不盡
另外介紹大家睇辣妹獎門人,好正
小弟都想搵套tvb假期播過既卡通,第一集好似係講個男仔考試好冇信心,點知唔知係咪比雷打中定點之後考試好勁,全部自動寫晒答案,原來係有個女人上佐佢身,時間好似都係極速巡警個期,感激不盡

到而加都唔覺壽蘭靚
但個個都鍾意佢

講起壽蘭同涼宮春日好似
唔知會唔會有滴骰孖妹呢?
我想睇返邪留丸呀,有冇人有seed?

到而加都唔覺壽蘭靚
但個個都鍾意佢

講起壽蘭同涼宮春日好似

辣妹獎門人我都有睇
無記錯壽蘭最後條感情線係無左既?
仲有套叫神風怪盜貞德
又係好好睇
仲有一套tvb播既

最後打最終boss

疾風境界?

黑色既風 白色既雲?
我想問下細個睇過一套卡通,主角會講魔怪沖電,有無人記得咩名
我想問下細個睇過一套卡通,主角會講魔怪沖電,有無人記得咩名

召喚王
超齡細公主
仲有套係咩天鵝變公主
我記得呢兩套係接住做
細個無聊冇野睇結果兩套睇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞