都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
都係無人有seed
徽章戰士點睇?

我曾經搵到過,仲煲返添

變左求seed post

btw有冇人記得果套 希臘封神榜 (好似係依個名)

youtube有 早排先煲完
核突比
有冇人記得 《至尊勇者》?
final fantasy 有套係紅色披肩友+兩個細路
又係搵唔返
final fantasy 有套係紅色披肩友+兩個細路
又係搵唔返

呢套反而易
以前有漫畫不過唔見晒
希望有得睇返
好鍾意嘅一套卡通片,搵咗好耐都冇廣東話版
記得前幾年高登 有POST問人想唔想TVB重播
有個自稱TVB工作人員話可以同上面高層講 最後推左好多頁但不了了知

有記憶
但記得有話過呢套野教壞細路
好似話連帶都冇埋
留名
幾怕又扯埋去講咩曼德拉效應

你唔識英文定係盲?
應該係tvb都掉左d帶同backup咪冇seed
偶然搵到一兩集都係觀眾錄低又冇掉
好記得tvb配音 Duelmaster 又係好好笑

個太陽眼鏡長毛高佬成日講膠野
明明TVB係叫做「我的ET同學」
但係唔知點解多數人都係叫田中太郎

因為套野真係叫田中太郎

快樂龍
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得
挑機 六門天外搵左咁耐都未搵到粵語/TVB版
搭單問 冷門大台卡通

另一套再舊少少
保護個公主
依套應該02至05年到

極速巡警?
搭單問吓
有無巴打有印象01-02年左右,有套卡通主角同朋友坐架飛船穿越時空,其中有隻怪叫wingwing咁?
揾咗好耐都揾唔到呢套係咩

阿迪太空漫游?
搭單問 冷門大台卡通

另一套再舊少少
保護個公主
依套應該02至05年到

第一套係咪呢套呢

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/
搭單問一套亞視播既動畫

淨係記得男女主角係中學生,男主塊面有疤痕(好似係⋯
有一集有個男反派控制哂學校d女
跟住男主角渣部機械人去救被洗腦既女主角⋯

講得1999唔好意思,但好記得男主角係渣機械人
搭單問 冷門大台卡通

另一套再舊少少
保護個公主
依套應該02至05年到

第2套
麗佳公主?
搭單問,有無人記得有套係講十二生肖,每集會抽其中幾隻去唔知邊度救人,隻馬嬲嘅技能如果無記錯係識變聲

應該係係閃電傳真機中間個段時間播

周不時會諗返起呢套嘢但永遠唔記得名
舊登收皮前冇耐有人話有seed打包放上黎
但最後又係不了了之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞