都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
咸濕泰山有冇?
搭單問 冷門大台卡通

有無人記得有套 係幾個人揸跑車或者特別車款
之後追賊咁 架車定車隊好似有個X字
我記得得幾集的 係復活節個啲時間播
大約應該係05至07年個啲時間播

另一套再舊少少
係幾個人形玩偶 扲住類似個yoyo咁ge野
保護個公主
依套應該02至05年到

一直好想諗返個名 但完全唔記得

第一套係咪呢套呢

殘體慎入
http://www.bilibili.com/video/av9432432/

兩架 super 7 決鬥真係好正
不過可惜呢套集數好少

eX-D 問親都冇人識

以前暑假同長假會播
不過唔係播過好多次

有條女揸電單車 入去沖涼
細過j 左勁多獲
記得有套嘢係啲人煮嘢食跟住煮撚咗個人出嚟,例如楊州炒飯就會變做楊州炒飯人,跟住啲食物人就互揪,煮得愈好食就會愈勁。
仲有套係啲人操控隻公仔互揪,最尾女主角打大佬先發現原來個大佬係自己老母,好似叫乜乜天使
蠟筆小王國我搵左咁多年
都係搵得頭3集
咸濕泰山有冇?

同抵死泰山係咪同一套
Youtube一直有
見大家都問就順手搭單問下
有冇人有外星BB撞地球嘅seed

好多年前見過有seed
我dl左燒埋碟,但我唔識點放出黎

我仲有婚紗小天使同full moon
有冇人記得 《至尊勇者》?

記得,我有dvd
記得有套嘢係啲人煮嘢食跟住煮撚咗個人出嚟,例如楊州炒飯就會變做楊州炒飯人,跟住啲食物人就互揪,煮得愈好食就會愈勁。
仲有套係啲人操控隻公仔互揪,最尾女主角打大佬先發現原來個大佬係自己老母,好似叫乜乜天使

功夫小食神
搭單問,
呢套有冇巴打搵到套清啲?
搵到嘅都勁低清,一係就蝗語

鋼鐵神兵仲精彩過星矢,
冇人理

有無人記得3個女仔,好似魔動王咁有3部機械人
又係3個屬性咁,淨係記得OP好好聽。

另外有一套完全唔記得係咩主角都唔記得喇
淨係記得個大Boss係女人,佢個王座上面集集都睇到一路吞食個世界
其他0印象,搵左好多年都諗唔起

魔法騎士

呢套動畫版做得好過漫畫
淨係記得柯扭蛋

我淨係記得踢足球搬龍門
以前個fd 有用錄影機錄左10幾集 餅帶仲係度 不過放埋左床底

好多年前見過有seed
我dl左燒埋碟,但我唔識點放出黎

我仲有婚紗小天使同full moon

婚紗小天使喺殘體網見過
細個好天真咁諗婚紗咁阻手阻腳點著住打交, 點知仆你個街, 過場嚟嘅

呢套動畫版做得好過漫畫

細個就係喺tvb睇到動畫仲記得主題曲係黃伊汶唱
但之後就冇見過重播/seed
好撚耐之前我係舊登都有問過 都係冇
搭單問,
呢套有冇巴打搵到套清啲?
搵到嘅都勁低清,一係就蝗語

我剩係有360 俄日版
有冇人記得快樂龍有套漫畫叫鐵道王者?
我估呢個係譯名
搵極都搵唔返

故事背景係國家圍繞住鐵路
而鐵路王者表面上係守護國家點知原來實際上係奸既
有架紅色火車比國家通緝但其實係樂既對抗政府

搵過好多次都搵唔到
無人有決鬥
超齡細公主
仲有套係咩天鵝變公主
我記得呢兩套係接住做
細個無聊冇野睇結果兩套睇哂

二套都好好睇
天鵝個套個個結局好慘
明明TVB係叫做「我的ET同學」
但係唔知點解多數人都係叫田中太郎

因為快樂龍
明明TVB係叫做「我的ET同學」
但係唔知點解多數人都係叫田中太郎

因為快樂龍

原名うちゅう人田中太郎
青文譯做騎尼外星人田中太郎

功夫小食神
好撚正
細個好鍾意炒飯俠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞