都市傳說:TVB 版田中太郎 傳聞

396 回覆
83 Like 7 Dislike
想揾超速YOYO 漫畫 完全冇見過
動畫都得
仲有一套叫K1 小拳皇 N年前係COCO睇
又係揾唔到 漫畫黎
主角要著裝甲打怪,懶係3d咁同T&B設計好似,但係套甲會侵蝕心靈。班隊友好似死哂,最終主角同佢好基友決一死戰,基友套甲係紅色四腳人馬

有一套係講一主角用迴力鏢做武器
有無人記得叫咩名
見到有人講咁多舊動畫
D童年回憶即刻返晒來
係到分享下一D舊動畫既回憶

徽章戰士
仲幾得係TVB播之前一兩年COCO已經有介紹佢D GAME
但COCO係叫鋼牌戰士

樓上有人提Ex Drivers
依家睇返,呢套根本係預言神作
早幾年有人話要整無人架駛汽車,即時諗返起呢套動畫
有無人記得叫咩名

記得個迴力鏢中間有粒寶石之類既野添架
有無人記得叫咩名

新仙魔大戰?
有無人記得叫咩名

新仙魔大戰?

唔該巴打
主角要著裝甲打怪,懶係3d咁同T&B設計好似,但係套甲會侵蝕心靈。班隊友好似死哂,最終主角同佢好基友決一死戰,基友套甲係紅色四腳人馬

宇宙騎士?
有無人記得叫咩名

新仙魔大戰?

唔該巴打

我都想搵番呢套既seed
滴骰孖妹都冇seed

我想搵三色台版

眼部火焰炮

宇宙騎士?

套甲係咪鵝腸頭

宇宙騎士?

套甲係咪鵝腸頭

如果係,好係記憶唔係心靈
搭單問下,係00年前後左右一套類似機戰
劇情大概係主角一堆人係殖民衛星啲廢墟度生存,每個人都有部機械人揸,其中一部綠色機係一對細路兄妹揸嘅,有一次出戰呀哥比人打到重傷,都唔記得有冇好返定死左

都係想知返個名

宇宙騎士?

套甲係咪鵝腸頭

好似唔係

宇宙騎士?

套甲係咪鵝腸頭

好似唔係

鵝腸頭係咪帝皇基拿
有無巴打記得六門天外
世界觀好撚正

搵搵下search 到依個 ,雖然無咩特別,但我覺得幾好笑(唔係套野好笑),我仲記得出招句對白 紅色八爪魚丸超人 紅薑絲激光發射
海盜媽寶 冇seed喇掛

我無睇到結局阿
第一次同重播都錯過

冇記錯結局男主角仲係女人,女主角同男主角一齊,都係bbq 大團圓黎
變左女人之後唔想睇
有無超時空少年廣東話版呀
好想聽安德尊唱主題曲
同埋聽配音係咁黎啦黎啦黎啦咁
是勇者不必怕
有無封神演義嘅同好

我無睇到結局阿
第一次同重播都錯過

冇記錯結局男主角仲係女人,女主角同男主角一齊,都係bbq 大團圓黎
變左女人之後唔想睇

咁個男主角仲係唔係男主角
定係變左女主角,抑或根本無男主角

我無睇到結局阿
第一次同重播都錯過

變左女人之後唔想睇

咁個男主角仲係唔係男主角
定係變左女主角,抑或根本無男主角

岩岩睇左少少漫畫,咁個老豆咪戀童癖
見到有人講咁多舊動畫
D童年回憶即刻返晒來
係到分享下一D舊動畫既回憶

徽章戰士
仲幾得係TVB播之前一兩年COCO已經有介紹佢D GAME
但COCO係叫鋼牌戰士

樓上有人提Ex Drivers
依家睇返,呢套根本係預言神作
早幾年有人話要整無人架駛汽車,即時諗返起呢套動畫

徽章戰士早兩三年有新作定乜鳩消息
變左賣女
final fantasy 有套係紅色披肩友+兩個細路
又係搵唔返

呢套反而易

疾風境界

8年前 動漫節 買左成set vcd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞