鋼條身形點樣先可以泵大自己

185 回覆
4 Like 128 Dislike
負重做重啲 做完即刻食乾淨高蛋白食物
正常㗎
你做輕啲囉
叫排骨
打燈, posture, workout pump
你隻手應該粗過佢

咁你覺得你個胸細 人哋嗌你唔好借力你又話好難
你借咗力 咁你練手定練胸
巴打你試下影正面操開野既人都知則身睇落大隻啲

你想睇落去橫啲,膊背胸都要操得大
見你咁想大隻 認真答下你喇
你之所以覺得人地大隻/好睇 其實喺因為人地大肌群夠發達(胸 背 膊 腳)

好似你話齋無人會覺得一個淨喺手臂發達嘅人大隻
所以現階段 你要優先發展 大肌肉群先

唔識嘅話 經濟許可 可以請Pt
經濟唔唔許可 就自己操嘢時候 拍下片 睇下d動作點 慢慢改下

仲有 如果你想變到著衫 好睇 著衛衣大舊
你真係要俾啲耐性 起碼兩年啦🫢

加油
遮撚住個胸肌做乜撚呀成個女人咁
Range of motion
今晚跑左10000米?
唔好食咁多包,精制面粉又多碳水。

你全日最多都蛋白質都係果兩隻雞蛋如果你肉類果啲唔係三文魚、雞胸果啲,根本完全唔夠蛋白生肌肉
右邊依啲先係鋼條
然後你覺得佢好巨大
relationship management
上面師兄叫你做gym唔好talk咁多 專注做gym 情況會好啲
10k身型
主要係角度燈光同體脂,其次係大肌群強咗少少
圖呢
叫廢柴襯返你個人成碌撚咁
我以為一邊操一邊飲蛋白粉係常識

我呢d 先叫鋼條身型
師兄飲開邊隻 我自己飲過on 係重得好快 但感覺重左去塊面同肚腩 其他部位依然係好lean 皮下脂肪比較小
遮樣咪得,依家連個身都幾乎睇唔到
腸胃吸收差 食四千卡都仲瘦左 應該食乜嘢好
屌那星答完你又話唔係咁易
有咁撚易變大隻嘅方法仲會有排骨仔咩on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞