[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
食完飯後便開始眼訓了,近期優子好像比以前更貼身,我去到那就跟到那,我上房睡時她也跟著來,今晚

一切平靜,但......我的房逼了五個人,除了左右的里子優子外,大腿上的真子,還有媽媽和篠田。

翌日,送了她們返工返學後,我便出發去聖德高校,到了隔離街後我見到一座哥德式的建築物,建築物外有

一道大約八至十米高的城牆,城牆外更有一條大約三至四米闊的護城河,每隔五步便有一個監視器,城牆

上八個角均有八個哨站,我走到門前按下門鈴

「叮...噹...叮...噹......」

在門鈴旁發出了一位優美的女聲

「請問搵邊位?」

「你...你好呀!我收到你地既入學邀請信嫁!」

「哦!好,你等等......」

等了一會後,城牆大門開了,城門打開時簡直有如地動山搖,我踏進門時,被裡面的環境嚇壞了!住了這

麼久也不知聖德高校是如何,這間學校的所有資料等等都非常神秘。

城門後除了一座哥德式的建築物外,左右面還有兩座英式建築物,運動場、泳池、花園、醫院。大約一分

鐘後,便有輛車前來接我到主樓,到了後有位戴著紅色眼鏡的女士在等待著,看似廿八歲左右,短髮,身

材當然極好,皮膚更是非常滑溜,她帶了我到接見室。

「你係咪叫藤原龍也?」

「......係呀」

「好!咁你填左張入學表先啦!一間帶你參觀下哩度」

「參觀?」

「係呀!其實哩度佔地一百二十萬平方米,除左你正話見到既範圍外,後面仲有幾十間宿舍,室內室外運
動場所,商店街等等」

「但......點解你地會收我」

「哩個係校董會既決定,我都唔知」

「......咁每年要幾錢?」

「哩個都唔駛擔心,校董會已經支付左你未來十年既學費,包括所有洗費必須品日用品等等開支」

「又係校董會......到底佢地係邊個?」

「哩層我都唔多知,全部人我都未見過」

「想問下你係......」

「我係哩間學校既校長,水野朝夕」

自我介紹完後,校長就帶了我到處參觀,聖德高校的確是全女生,連洗手間都只得女並沒有男,這裡每處

都散發出少女的香氣。

「哩度就係宿舍,你第時都會住係度」

「......一定要?」

「係呀!哩度有黎自世界各地既學生,每個都要係度住宿」

「但...我唔得喎,屋企......」

「放心,佢地可以搬埋入黎住,你屋企連埋你應該有五個人,我會安排一間四層高既獨立屋比你地」

「......但」

「你返去知會一聲你媽媽」

「好...」

參觀完後見還有時間,便到了片場找我娘親,順道說聲今日的事,一小時後我終於到了片場的休息室,看

到媽媽在床上睡著了,我唯有坐在梳化上等待她睡醒,但不知不覺間我也睡著了,在睡夢中我覺得有人在

脫去我的褲,肯定是媽媽睡醒了!我張開眼看,果然是她!她已經騎了上來!

「老母...你...」

叫了她一聲後,她立即扎我的巨龍插進她的體內,並且激烈地搖動著

「喂......我過黎唔係為左咁...」

可惜又是我有我在說,她有她在做,內射了她後,她便下來繼續用口抽精,數十分鐘後抵擋不了她的攻勢

後發射了!正當我以為完事後她又騎上來準備第三次,第三發內射了後她就繼續去睡覺,完全唔理會我...

唯有今晚回家再說吧,我穿回褲後便無奈地離去,去學校接里子真子優子放學。
到了學校剛好她們三個出來了,我們三人便一起回家去

「龍也,今日去聖德點呀?」(真子)

「幾好啦!」

「咁姐係點呀?」

「唔錯咁啦!」

「但嗰度係女校黎......」

「係呀!」

「咁......」

「你擔心我?」

「嗯...」

「里子優子呢?」

「你話呢!」(里子)

「其實呢...個校長話我地五個可以搬入去佢地宿舍度住」

「咁咪搬囉!」(媽媽)

「嘩!你做乜冇啦啦出現!?」

「我一直都係你後面」

「......你幾時跟住我?」

「咪你走嗰時囉!」

「你同意全家搬入去?」

「有咩所謂喎!」

「但我讀完又要搬番出黎...」

「唔緊要啦!住得太耐我都覺得悶」

「姐姐都同意咪搬入去囉!」(優子)

最後,全部人同意下就決定搬進聖德高校裡,完成入學手續後我們便搬進了這間四層高連花園泳池的獨立

屋,最上的兩層共有六間房,兩間書房,第二層共兩間大房,一間是健身室,而另一間則是超級大的浴室

,浴室採用落地玻璃設計,特設有一個水力按摩池,走完全屋後我們便慢慢收拾個人物品,重回校園生活

今日...是我第一日上課,我被編入四年A班,無錯!學校是以我的程度去編班,在漫畫中很多主角都是坐在

窗邊門邊之類,但我就次次都被編在正中間

「你好呀!」

「你...你好」

「你新入黎?」

「係呀!我叫藤原龍也」

「我叫木村娜美!」

木村娜美個子非常小,大約143厘米高,長髮,樣貌美到令人不能呼吸,雙乳跟我家裡的三位美人比,起

碼小了近一半以上,但看得出皮膚的幼滑程度,連納米技術也做不到這麼幼細,身體散發出的香氣更是我

從未遇過,帶點奶香且清新。

「你係咪同媽媽、三個妹妹一齊搬入黎呀?」

「妹妹?」

「上次我見到有三個拖住你隻手,唔係你妹妹咩?」

「呀...係呀......我地四兄妹黎......」

解釋不了...難道說三個都是我的妻子,我連媽媽也上過,還日日中出內射數十發,解釋不了...

正當木村想繼續發問時,正好老師就到了!我們的談話也中斷了一會!
「今日有位新同學加入,就正正坐係中間,藤原!企起身介紹下自己」

「...係,我叫藤原龍也......」

「睇黎藤原同學唔慣咁多女仔望住你,好喇!坐番低先,咁開始上堂」

其實我一直有個問題,一間全女的學校到底有沒有男洗手間,還是算了,等想去才問吧!

上堂時大家都非常留心,非常安靜,我當然也努力聽書,雖然是量子力學堂,但我也盡力抄筆記再回家

問優子。

中午吃飯的時間不知不覺間就到了,家裡沒有人,真子里子優子也在上堂不能陪我,唯有自己一個出外

吃吧,就在正準備步出課室時,木村同學叫停了我!

「藤原同學,你去邊呀?」

「......去食飯囉」

「唔返屋企?」

「屋企冇人呀!」

「咁你而嫁去邊呀?」

「咪出去食囉」

「我都冇屋企返呀!不如......」

說完後我便和木村同學外出用膳,不過還是不習慣,優子真子里子都有162高,對著只得143高的木村

同學,她跟住我的步速明顯很辛苦

「我行慢?喇」

「原來你都知嫁!」

「其實附近有?咩好食?」

「冇乜......」

「咁你平時食乜?」

「我其實轉入黎唔係好耐,早你三個月咋......」
六道仙人真係好正
一口氣三個鐘睇晒
扯到好攰
「咁你之前讀邊間?」

「喺隔離鎮!好彩有宿舍,唔係返學肯定好遠!」

「但咩原因會轉過嚟?」

「地區所有優等生,聖德都會出錢請佢哋轉校嫁啦!」

「......但我唔係優等生」

「唔好講住喇!諗咗食乜先啦!」

「去隔離食KFG算...好唔好?」

「好啦!食完返宿舍瞓陣先!」

「食完我去周圍參觀下」

「你小心喎!哩度幾大好易當失路」

「我今日冇堂上,自己喺宿舍又悶,我啲老婆又未返......」

「老婆?!」

「呀...!講錯,老母同妹妹...」

木村疑惑了一會後便陪我食KFG,食飯時談及

新學校的歷史,原來聖德學校除了只收優等

生、全校女性外,所有進入學校的學生都必

需驗明為處女之身,這間學校可能是全世界

最多處女集中又神秘的地方......

但為何會破格收我,到底背後有甚麼原因?
一口氣三個鐘睇晒
扯到好攰

有時出文太快反而無人推post
「藤原同學!藤原同學!」

「呀!係...係...」

「我走先喇!食完飯好眼瞓!」

「好啦!聽日上堂見啦!bye!」

「bye!bye!」

木村同學剛剛走了後,我的電話就響起了!

「仔仔!係度做緊乜呀?」

「......點解你可以咁得閒?」

「...唔...呀...我邊...得閒喎...我...唔...我而家...拍...拍緊喇...」

「......你拍緊乜?」

「...咪...咪...拍...唔...拍...拍緊電...電話...淫語囉...呀...」

「點解要打比我呢...?

「咁...咁...咁電話...呀...一...一㩒就係...唔...就係仔仔你嘛!」

「......bye!」

「...不...不如...呀...不如...今晚又同...同仔仔玩下!」

「唔駛喇...」

掛斷電話後我便看著校長給我學校資料內的

地圖去參觀新校園環境,由於學校足足一百二

十萬平方米,唯有回家拿回我的電動滑板車代

步!
一口氣三個鐘睇晒
扯到好攰

有時出文太快反而無人推post

個故我一兩年前寫落,但一直冇埋尾,我都要追番哂,記憶番整個社區、人物關係同埋人物性格
做乜撚呀你?
返工好悶咩?

睇黎你好掛住我
冇嗱
細妹或者家紅正啲
呢個故仲有幾耐
冇嗱

未諗到點寫,聽日再諗
呢個故仲有幾耐

唔知但仲有好多嘢寫
一氣過追晒

笑撚到傻 書包有肥牛嗰度
扑野可唔可以寫長少少
?講5咗““
桃谷
終於追唒
無離頭得嚟好搞笑,不過如果現實世界男主角應該一個星期後就已經死左
點解我有印象好似之前睇過個故咁
日日十幾發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞