[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
我和優子便到客廳吃飯,剛好真子也沖完

涼了,真子穿的是一件純藍色鈕扣睡衣,

我能清楚看到睡衣胸前真子的乳頭,明顯

內裡真空。

「真子,沖完涼拿?」

「係呀,龍也...我要」

「嗯?要乜呀?」

「你話呢?」

「但...優子係度喎」

「龍也,其實...我...正話咩都見到哂」

「下?!你咩見到哂呀?」

「......見到你同優子係廚房...」

「...你...你幾時見到」

「訓訓下去廁所想搵龍也時見到...」

「...真子...對唔住呀......」

「唔...唔緊要嫁,只...只要龍也仲係我身邊,仲未同我講分手就得,只要你仲肯攬我錫我緊張我就夠」

「放心啦!真子,我唔會離開你」

「真既?」

「當然啦!但...咁優子」

「......嗯...唔緊要,......我只...想係...龍也...身邊...就夠...」

原來真子一早看到我和優子交配,但她竟

然傻到說不要緊,連優子也突破兩個字說

不要緊,我好像變成了賤男...突然屋企門

口打開。

「我返黎喇!!哎呀!仔仔岩岩玩完3p?」

「...老母,食得飯喇」

「仔仔,食完一齊沖涼玩多次4p呀!」

「......老母,唔好再提喇!」

「哎呀!原來係度爭緊仔仔,好!我願意接受你地既挑戰,有本事就黎搶我既龍也,挑戰我地每晚既親密行為同關係!」

「...老母,乜呼吸都可以呼朦人嫁咩?」

「仔仔,我唔介意你有幾多個女伴,最緊要你仲係我身邊,仲肯比我朝早飲新鮮奶就得嫁喇!」

「.......真子優子...不如...食飯囉!」

「...嗯」(真子優子)
「仔仔你沖左涼未呀?」

「未呀!但唔會同你沖」

「仔仔咁叻既?知道我想講咩?」

「你除左識一齊沖涼,飲奶,仲識得咩?」

「我識好多野嫁,今晚有新野玩!」

「又咩變態野呀?」

「沖完涼你咪知囉!」

說完這句後,媽媽就加速吃飯搶著先沖涼

,我當然在洗碗,二十分鐘後...

「仔仔,我正唔正呢?」

「嘩!你做乜鳩呀?」

「聽日要拍《SM女皇之逆痴漢》,咪練定點SM囉!」

「......咩叫逆痴漢?」

「姐係女非禮男,咪逆痴漢囉!」

「姐係你平時對我做既野啦,你隻手拎住乜野?」

「SM皮鞭囉!看招」

「喂!!!咪打呀!」

「係喎,今晚有兩個妹妹同我訓喎,襯佢地訓左綁住佢地玩滴蠟先」

「...真子,優子,今晚你兩個都係同我訓啦!」

「龍也,你張床夠大咩?」(真子)

「都好過比我老母滴蠟呀!」

「嘻嘻,變態姐姐玩滴蠟。」

「小倉妹妹想玩?」

「唔駛喇,我今晚同龍也玩」
「我洗完碗喇,老母唔該彈開d我去沖涼。」

「駛唔駛幫仔仔刷背呀?」

「唔駛喇!」

「我用波波刷嫁喎,好軟好舒服嫁,刷完幫仔仔出埋喇」

「老母你放過我啦...」

「嘻嘻,咁放過你都得,但聽朝我要飲奶」

「入到黎你咪入囉!」

「好野!小倉妹妹你地要留番d比我,咪飲哂呀!」

「飲咩奶?我唔係成日飲奶」

「優子妹妹,你都唔可以飲哂!唔好以為唔出聲就可以自己一個飲哂!」

「......知道」

和我媽媽一起,總是停不了地回避她的非

禮,內向的人都變外向,優子竟然由嗯進

化到已懂得回答知道。

真子和優子在客廳等我沖完涼便三個一起

回我房,我的床雖然是雙人床,真子優子

的身形也細小,但...始終三個人睡一張床

「喂呀!龍也呀!咪轉身呀!」(真子)

「係係,對唔住」

「......啊」

「優子...你又做乜呀?」

「......整到我」

「對...對唔住呀!」

「龍也呀!咁逼點訓喎」

「咁...」

「我諗到喇!攬住龍也咪得囉!」

真子說完後就抱著我,頭靠著我的胸,同

一時間,優子也跟著做。

「喂!...你地一左一右咁攬住我,我郁唔到,聽日訓醒坐輪椅都唔掂。」

「嘻嘻,攬多陣我地就會踢你落床,今晚龍也訓地下,我同優子訓床」

「你忍心咩?」

「咁係龍也話郁唔到既」

「咁當我冇講過啦!」
「喂!真子,唔好亂摸!」

「龍也應承左今晚比真子嫁!」

「係...但...」

「嘻嘻,開始變大喇」

「啊!真子乖啦!」

「我不知幾乖!脫左龍也條褲先!」

我被左面的真子摸巨龍,她還脫去我的內

外褲,我的左右手又被她們抱著動不到,

就在真子脫去我的褲子時...

「喂!優...優子,你又亂摸!」

真子脫去我的褲子後一直摸著我的巨龍,

而優子...竟然加入,摸我的袋子

「喂!你地兩個...唔...唔好咁多手呀!」

真子摸了一會後就潛入被內含著我的巨龍

,而優子...見到真子潛了入被內,她竟然

強吻我,我...上下已失守。

真子含了一會就把被子打開,脫去全身衣

服騎上我的巨龍上,真子將我的巨龍放進

她的嫩穴內,而優子則開始解開我上衣的

鈕扣,解開完後她把雙乳放在我的面上,

學校兩大美人,一個在被我抽插著,另一

個則給我吃奶,我的慾火核爆似的燃燒,

起床把真子和優子都推在床上,我的巨龍

不斷在真子優子的嫩穴中來回抽插,巨龍

插到真子就指插優子,巨龍轉插優子就指

插真子,我看到兩位美人被我抽插到面紅

耳赤,她們不斷呻吟著,來回十分鐘後,

我感覺到要爆了,便開始加速抽插,最後

不是內射誰,而是她們一起起來,一起把

舌頭伸到龍頭前接著精液,兩人一起分享

我的精液,把精液全吃下。

做完一場激烈運動後...結果沒有變,兩個

裸著體一人一邊抱著我熟睡了,我連上廁

所的機會也沒有...
我被兩位美人綁著睡,天光了我張開眼睛

,突然感覺到又有人含我的巨龍,屋內只

得一個人會這樣,她就是媽媽,我本來想

反抗,但雙手被真子優子抱著動彈不得,

最後也是被她含出了

「點解仔仔今朝d奶咁淡既!又咁少!」

「尋晚比兩位美人吸乾哂,你以後都係唔好黎抽精喇。」

「唔呀!我咪叫左佢地留番d黎囉!」

「老母...其實我已經冇乜精力仲暈暈地,你正話仲抽走d,我就係乾,不如...你去煮個豐富既早餐黎補下」

「但我要飲奶!」

「......你忍多幾日啦!」

「仔仔真係會留比我?」

「會喇會喇...」

「咁好啦!嘻嘻,刷牙先」

小時候...我不懂和這位特別的媽媽溝通,

到了現在我終於領略到溝通技巧,剛才也

見到乖巧得很,雖然她三十五歲,但我覺

得她的腦袋只有十五歲。

媽媽離開房間去了刷牙後,兩位美人都醒

過來了,她們張開眼第一個動作就是吻向

我,真子吻左面,優子吻右面,兩位異口

同聲地說了聲早晨!

「真子優子,起身去刷牙喇,唔係遲到嫁喇!」

「係!知道」(真子)

「......知道」(優子)

當兩位起來時,我發覺我的手好像不見了

,完全沒有感覺...看來是昨晚抱著她們,

血液循環不好麻痹了,還是等一會回復後

才起床。
休息一會後我的手終於能動了,我便起床

到洗手間梳洗,梳洗完後就到樓下吃早餐

,行到樓下梯間我見到動人的一幕,真子

和優子竟然大家餵大家吃早餐。

「早晨呀!真子優子」

「龍也咁遲嫁!我同優子就食完喇!」

「隻手郁唔到都冇計」

「龍也快d黎食早餐啦!」

「係係」

「仔仔,飲哂哩盒奶佢啦!仲有特登整比你既早餐」

「喂...老母,盒奶成一公斤...仲有駛唔駛五隻蛋,兩塊雞扒,仲有六隻蠔」

「仔仔,一間仲有燕窩呀!」

「你痴左咩線...」

「今朝冇奶飲,我要仔仔補番d又濃又好味既奶比我」

「...但食咁多蛋白質會好飽」

「今晚仲特別為仔仔煮鱔魚」

「老母,你為左飲奶可以去到幾盡...」

「咦?姐姐,哩度咪有盒奶飲囉!」

「我唔要哩d,我要龍也果d,新鮮好味好多!」

「龍也你d奶係邊度買?放學一齊買比姐姐」

「...啊...係好遠訂番黎,日本買唔到」

「好遠?係邊訂嫁?」」

「...澳洲呀!」

「呀!我又想試下呀」

「下?!你咪試過囉」

「邊度有喎!」

「有,上次比過你飲,可能你唔記得左」

「有咩?唔緊要啦!優子,一齊上去換衫返學喇,我地唔好等龍也」

「......嘻嘻」(優子)
「仔仔,我今日拍《SM女皇之逆痴漢》,黎唔黎睇呀?」

「唔黎,冇興趣」

「有我同桃谷喎!」

「桃谷?咪姐係教練!你又同佢拍呀?」

「係呀!兩個一齊綁起個男優鞭佢,再強逼佢奶洞」

「......點解你要個仔睇d咁既野」

「仔仔唔想齋睇?咁今晚幫仔仔出,比仔仔你射哂入黎」

「唔駛喇,我上去換衫出門口喇」

「咁仔仔放左學就黎喇」

「彩你都傻,係咁」

我吃完早餐後就上房換校服,我到了房內

原來真子優子已換好校服在等我,換好校

服後便出發回校,路途上真子拖著我的左

手,而優子則在拖我右手。

我記得以前媽媽叫我去看她拍攝,都一定

有東西忘記帶,再叫我拿給她,都不知是

不是有心不帶,希望今日不會重演歷史。
回到學校,里子又來問優子昨晚如何,她

說不擔心優子的安危,而是擔心她一言不

發令人煩惱。

「龍也同學,我家姐有冇麻煩到你呀?」

「冇呀!仲同真子好好朋友添!」

「家姐同真子竟然!!!乜佢地唔係情敵黎嫁咩?」

「本來係,但經過左尋晚後就唔係」

「尋晚?尋晚你地做過d咩呀?」

「尋晚我地玩3......」

「嗯?玩3咩呀?」

「...我地玩3局鋤大dee呀!」

「鋤大dee?」

「係呀!真子優子就係咁熟落左」

「咁家姐訓係鈴木姐姐度?」

「啊...當然啦!」

「媽媽話比家姐住多陣先,家姐平時唔出聲,連唔鐘意都唔會講,只會自己喊,你要好好睇住佢呀!」

「當然啦!」

「唔同你講咁多,我去搵我家姐先,今日要測驗,靠佢幫我」

「啊!有測驗咩?」

「有呀!」

「測咩呀?」

「數學!聽講今次測驗題目連東大學生都話難,冇人拎到超過三十分」

「痴左線呀?咁又比我地做?」

「點知喎!學校d老師冇個正常嫁啦!」

聽到里子說要測驗,本來想溫習一會,但

後來聽到又是變態試卷,我立即果斷放棄

溫習,數學課開始上了,老師派發測驗卷

,我看到測驗卷題目已被嚇壞,內容是精

算學及常微分方程...我填完姓名後便睡了

,我看到麻倉,里子,真子也是一樣全卷

空白睡了,而數學老師則在和三位老師研

究問題的答案,我心想連你們也不知答案

,派給我們幹甚麼...

我心裡有很多不明白時我再看看優子是不

是在睡了,我竟然見到她努力答問題,但

應該是亂答,三小時後老師收卷,這份試

卷是即日改的,由數位數學專家改正...

其實...我的學校是不是精神病院來,高中

派連大學也不懂的試題,還有專家來改卷

,做完試卷後我一直睡到放學。
到了放學時候,我被一些開門聲吵醒了,

五名有男有女的人進來

「我地想搵一位學生,佢叫中西優子」

「......嗯?」

「中西小姐,正話份卷你拎左滿分,有d答案連我地都覺得驚訝,我地想搵一搵你既父母。」

「......嗯,龍也...行喇...」

「下?!我去黎做咩? 喂...優子,唔好拉住,等我執埋野先」

最後,優子拉著我和那群人一起回家找優

子媽媽

「你好呀!中西太太」

「你好呀...唔...唔知搵我有咩事呢?」

「係關於中西小姐既前途」

「佢係咪做錯左d咩呀?!」

「唔係,我地係美國大學派黎,專登黎搵一d天才少年去美國進修,而中西小姐正正就係我地要搵既人。」

「下?!但...」

「中西小姐既智力可以話已經超越左近200年既所有天才」

「但...要去幾耐?」

「大約五年」

「啊女,你想唔想去呀?」

「......」

「唔好意思,我個女成日係咁!啊女,你想去媽媽都會比你去」

「......龍」

「龍?」

「......嗯...龍也」

「係?!」

「......你會...唔會...陪我...去?」

「我都好想陪你去,但我...」

「......嗯...咁我...唔去喇」

「但中西小姐!!哩個係難得機會黎」

「......唔去」

「但優子,前途緊要呀!」(龍也)

「......唔去」

「優...」

當我正想勸優子時,她把我抱著,輕輕地

在我胸前說了句,可能是她最長的一句話

「......只要同到龍也一齊,......我願意放棄任何野」

「但...」

優子緊緊抱著我,這時我也不再忍心地勸

她了,優子的媽媽也拒絕了這群人。
那群人走了後,我也回家了,當然...優子

也跟著我回家,回到家後就見到真子在梳

化上看電視。

「咦!你地返黎拿?」

「係呀!」

「優子,正話果班咩人黎?」

「話咩咩大學黎搵咩天才去美國進修喎」(龍也)

「咁優子會點嫁?」

「冇,佢話唔去,班人走哂喇」

「咁都好d,佢去到又唔出聲實比人蝦死」

「真子竟然會擔心優子?!」

「當然啦!我地好姊妹黎」

在這時家裡的電話突然響起,不用說肯定

是媽媽又忘了帶甚麼,又說要我帶過去給

她。

「喂!係咪又唔記得帶野又要拎比你呀?」

「哎呀!仔仔,你想黎片場?」

「唔係...乜事」

「我地返緊黎喇,快d去沖涼再上我床等插我啦!」

「...咁我煮飯啦!Byebye...真子優子,我老母返緊黎喇,你地沖涼先啦!我煮飯」

「係係!!優子,一齊沖涼,鈴木姐姐教左我好多野,一間教你呀!」

「......係」(優子)

真子和優子一起去了沖涼,但...到底媽媽

又教了真子甚麼變態行為,更希望優子不

要學,還是煮飯先。
在我煮飯期間,媽媽就回到家了,但身旁

還有另一個人,這人原來是橘優葉教練,

她們的女皇片拍到一半,明天還要繼續,

所以教練來了我家睡。

「仔仔,有冇掛住我呢?」

「喂!煮緊飯嫁咪攬住我啦!...喂!咪又亂摸呀!」

「仔仔,兩位妹妹有冇黎呀?」

「有呀!係上面沖緊涼呀!」

「不如今晚我地玩5p!」

「...你唔係話d奶啖左咩?仲黎5p連奶都冇得番水」

「唔好呀!!咁唔5p喇,係呢!佢兩個幾時入去沖涼嫁?」

「岩岩囉!」

「嘻嘻,入去同佢地沖先」

「喂!咁教練點......唉!教練唔好意思呀!佢成日係咁」

「唔緊要,我地都好耐冇見喇。」

「係呀!」

「近排有冇練習呀?」

「冇呀......掛住訓冇乜練到」

「唔可以咁嫁,我會係度訓一星期,哩一星期我幫你加緊練習!」

「一星期咁耐?」

「係呀!你唔想?」

「點會呢!教練,你埋去坐下先啦,佢地沖完涼應該食得嫁喇」

說完後她就靜靜地坐在梳化上,但沒見教

練一段時間,她變得更美更懂得用眼神去

迷惑人,我剛才都被她迷了兩次。
我在煮飯時已經聽到樓上浴室很吵,後來

又靜了,C媽媽應該又在強姦我兩位美

人,經過了半小時終於煮好飯,我大聲叫

她們下來。

「喂!食飯喇!」

「係係係!!!」

召喚完後她們三人便下來吃飯,但...她們

一下來我看到三位的衣著...三位都穿上媽

媽招牌吊帶薄透裙,三位內裡都真空連內

褲也沒穿,媽媽是淺粉色,真子是淺藍色

,優子是淺白色。

「喂!你地乜料呀?」

「仔仔,唔靚咩?你望下,唔只見到波波嫁,連乳頭都見到,望埋下面,我地個窿窿,係咪好清楚呢!」

「......食飯啦!」

「嘻嘻,龍也怕醜」(真子)

吃飯時真子優子一左一右令我無法專心吃

飯,我加速吃飯後就到浴室沖涼去,沖完

涼回房間,我B看到真子優子已在床上,

優子在看書而真子則抱著優子到處亂摸。

「龍也,你沖完涼拿?」

「係呀!」

「快d黎番中間啦!」

「...好」

真子拉我上床睡在中間,和昨晚一樣左真

子右優子,她們捉著我的左右手,真子我

把的左手放在她的左胸,優子把我的右手

放在她的右胸,她們示意叫我摸她們的巨

乳並不斷發出環迴立體呻吟聲,最後真子

又脫去我的褲子摸我的袋,而優子今次則

摸我的巨龍。摸了一會她們開始自行脫衣

,由於全身只得一件裙,沒任何內衣褲,

所以很快就脫光了,這次又是真子主動騎

上來被我抽插,而優子則騎在我面上,把

她的嫩洞放在我的口上,我看到優子的嫩

洞已流著少女甘露,於是我伸出舌頭把她

的甘露全喝了,她們前後在發出呻吟聲,

我起來又把她們推倒,但她們今次不是訓

著的正常位,而是爬著屁股舉高,我看到

兩個白滑幻嫩屁股,已忍不到把巨龍插進

真子內,數十下後再插入優子,不消十分

鐘,精液就爆出了,我把所有精液全射入

真子體內,內射完後優子把我的巨龍拔出

來含著吸吮龍頭,剛射完又被含的快感直

接衝擊全身,優子含了數分鐘,我又被優

子吸了精,優子又把所有精液喝下,被連

續吸了兩次精的我疲倦到起不了床...抱著

她們便睡了。
在睡夢中我好像聽到教練和媽媽的呻吟

聲,但實在太疲倦了還是沒理會,天光後

我起床到廚房煮早餐,今天早上吃蛋包飯

,我找尋廚房中的打蛋器,但...咦!不見

了,四處尋覓打蛋器的我終於在客廳梳化

上找到,但...打蛋器被強行改裝了。

各位聽到千萬別學,打蛋器的頭部被強行

裝上一條假陽具,我按下開關,這條假陽

具會穩定地高速轉動...媽媽剛好睡醒到了

客廳。

「你醒拿...我想問下...你連打蛋器都唔放過?」

「嗯?打蛋器?」

「我手上哩舊呀!」

「呀!係呀,尋晚同教練一齊改裝嫁,我地改完仲試左,真係好舒服嫁!」

「原來尋晚d呻吟聲係真既...」

「係呀,咦?!應該仲有個電鑽嫁喎!」

「電鑽?!」

「係呀!電鑽有得起震嘛!又轉得快好多!咪痴實左條假陽具上去囉」

「如果痴唔實咪鑽爆咩囉」

「嘻嘻,仔仔呀!我買左個酒吧既搖酒器呀!」

「買黎做乜,你都好少飲酒」

「我發覺搖酒器可以改裝,幫仔仔出火用,咁我以後開掣就自動有奶飲」

「你係咪痴線嫁...算,我用快子打蛋算喇,你去刷牙啦..」

「仔仔唔想用機,想用口感覺好d ?」

「...已經唔想理你喇」
「老母,刷完牙幫手叫醒佢地落黎食早餐」

「係係!!」

可能昨晚已經玩夠了打蛋器與電鑽,媽媽

竟然沒強姦我兩位美女,正正常常吃早餐

「龍也,你地聽日好似放假」

「係呀!教練」

「有冇地方去呀?」

「冇...冇呀!」

「咁就幫你特訓!!」

「好...」

教練溫柔的眼神中帶有幹勁,看來星期六

又要受苦了。

很快就來到星期六,昨晚又被兩位抽了不

少精,我和教練約定的朝早七點跑步也忘

記了而睡過頭。突然我房間的門被爆開,

我被嚇到立即醒過來,原來是教練把門爆

開,很久沒看到她穿道袍了,還是那麼迷

人。

「快d刷牙換衫,十分鐘樓下等你」

「...係」

我換好道袍插著木刀在腰間就到樓下了,

我和教練到了屋企的後園練習。

「龍也,練番之前既野啦!」

「係!」

「上次教既橫一文字斬用一次黎睇下!」

「教練...橫一文字斬好似係居合黎,唔係劍道喎」

「冇計,故事作者唔識劍道又要寫劍道,佢只識居合,頂住先啦!」

「......又係佢搞事」

「龍也,講過幾多次橫一文字斬唔係靠刀同梢既磨擦產生威力,係靠畫圓所帶既力」

「知道...」

「來黎多次,我企係你右面」

「係!」

我左手拿著刀梢口,右手拿著刀,左手

姆指踢出刀鐔成功畫了一個圓出來,但...

「哎呀!」

「呀!對唔住呀!教練」

這一刀幸好是木刀,我打中了教練的胸部

,我從刀中感覺到教練的雙乳彈力十足,

可能是挺胸運動足夠,教練跪在地上摸著

被打的胸部。

「龍也好痛呀...」

「係係,對唔住」

「打親哩度喇!你望下!」

教練的行為嚇倒了我,她望著我,左手擠

出左乳說痛...

「教...教練,唔好咁啦...」

「咁真係痛嘛,唔信你望下喇,紅哂喇!」

教練把她的胸前衣服拉低,掏出整個左乳

結我看,我給不到她任何反應...

「龍也睇完仲唔信既話摸下喇!」
「教練...唔好咁啦!」

「龍也唔緊要喎,過黎摸下啦!」

「...教練起番身啦!」

「嘻嘻,唔起,等教練教下你點用下面把劍,好唔好?」

「...教練你做咩呀?」

「龍也,用你把劍吉我啦!快d黎吉傷我啦!」

看來教練又被媽媽傳染了,果然近墨者黑

我看著教練不斷引誘我,她開始摸自己下

體,撲向我尋找我的巨龍。

教練好像已經控制不了自己時,突然又有

人從後抱著我,我看看後面......

真子抱著我,優子抱著真子,媽媽抱著優

子,這是甚麼陣法來...

「喂,你地做乜事呀?玩人型蜈蚣?」

「龍也係度做緊乜呀?」

「練劍囉!」

「嘻嘻,點解教練會跪係你面前既?」

「佢企得太耐休息下姐」

「咁龍也去煮早餐,我地去刷牙好冇?」

「好......優子?!你塊面咁紅既?」

「嗯?......唔舒服」(優子)

「黎!邊度唔舒服呀?」

「頭暈...」

「喂!喂!優子!老母真子,快...快d call白車,快啦!」

優子面紅耳赤,不是我抽插著她,而是病

了還突然暈在地上,嚇到我心臟病發。

救護車到了後,我跟著她到醫院檢查,三

小時後醫生出來了!

「優子佢點呀?」

「佢而嫁係入面休息緊,佢血壓好低,血糖又低所以暈左」

「咁做乜冇啦啦會咁!」

「我地幫左佢照腦,照左肺片,做埋心電圖,驗埋血都冇事,佢最近有冇嘔,或者
口味突然轉左?」

「咁又冇喎......」

「你同佢有冇發生過危險既性行為?」

「...有」

「一間我地幫佢驗埋孕啦!」

「...好,唔該哂醫生」

「唔駛」
「老母...我可能搞大左優子個肚...」

「仔仔偏心呀!不如你都搞大埋我個肚呀!仔仔黎每日內射我啦!」

「......對唔住,搵錯人...真子呀!優子佢可能有左,你有冇覺得佢奇怪呀?」

「嘻嘻,龍也唔駛擔心喎,冇事嫁!」

「但...喂!真子!你去邊呀?係咪唔舒服呀?」

「想...想嘔,去...廁所」

「唔通連真子都......」

繼優子後,真子剛才也衝到洗手間聲稱想

嘔吐,難道兩個都懷孕了...我的確有內射

過兩位,還不只一次而是數次。

「老母...你話點算好」

「好簡單姐,搞大埋我咪一家七口囉!」

「......算喇,我地收線先」

數分鐘後,真子終於回來,看她的表情好

像嘔得很痛苦,她看到我後立即過來抱著

我。

「龍也,好辛苦呀!」

「乖,真子,不如你都去驗下」

「驗乜呀?」

「驗下做乜會嘔囉!」

「唔呀!要抽血,驚呀!」

「乖啦!有我陪你嘛!優子已經咁,你想我擔心多個?」

「......咁好啦」

於是媽媽在病房看著優子,而我就陪真子

看醫生,醫生抽了四筒血驗後叫我們等驗

血報告。
等了一會後我的電話突然響起,原來是媽

媽打來!

「喂!係咪優子佢有咩事呀?!」

「唔係呀!」

「咁佢醒左未呀?」

「醒左喇,佢不停咁叫你個名,我咪打比仔仔囉!」

「係!?......真子,我地返病房先,優子醒左喇!」

「好,血報告都冇咁快出」

「但你仲有冇唔舒服呀?」

「冇喇,龍也......龍也!!!」

「係...係...」

「你做乜呀?發哂呆咁既?」

「冇......諗緊如果你同優子一齊有左,咁我要努力搵錢養你地」

「傻佬!邊有咁易有呀!」

「但...我哩兩個月...好似不停咁內射你地...」

「乜你都知嫁咩?」

「......點會唔知」

「龍也,我問你一樣野呀!如果我地真係同時有左咁你會娶邊個呀?」

「......日本好似冇得娶哂」

「當然冇啦!快d答我啦!」

真子問了一個極敏感的問題,也是我只顧

內射而沒有想的事,兩位我也不想傷害,

她們體內又的確有我的精液,她們的第一

次也是我,我該如何答好?
「我兩個都會娶!」

「唔得呀!一定要梗一個」

「一係我兩個都唔娶,要娶就兩個一齊娶,真子唔想有優子係度?」

「有邊個女人想分一半男人比第二個喎!不過我都接受左優子就算啦!」

我們來到優子的病房,看到病在床上的優

子,我走上前摸著她的頭輕吻了一下。

「優子,見邊度唔舒服呀?」

「......冇喇」

「咁肚唔肚餓呀?」

「.......唔餓」

「咁你想?」

「......攬攬」

看到優子醒來就嗲我要抱抱,我都安心下

來。

「優子,如果你有左我BB,咁你會點?」

「嗯?BB?龍也?」

「係呀!我話如果你有左我同你既BB呀!」

「......嫁比你」

「嘻,傻妹」

「......嘻嘻,錫錫...」

「第時做左媽媽就唔可以成日嗲我嫁喇」

「中西小姐,你醒拿?你份報告出左喇,咦!你好似叫......小倉真子,你份報告都出左喇」

「醫生,佢地兩個係咪有左呀?」

「正話只係懷疑姐,不過結果出左喇,兩個都唔係有左,我想問佢地係咪有親密接觸過呀?」

「親密接觸?」

「例如一齊訓,體液接觸之類」

「咪前日囉!我地夜晚一齊......呀!一齊食飯」

「小倉小姐就感冒菌入腸,中西小姐呢就感冒引起頭暈,兩個都係食左藥休息下就冇事,但一定要有足夠休息」

「知道,唔該哂你」

「咁出去拎藥啦!佢地可以出院。」

醫生說只是感冒,可能是前晚我交替抽插

她們傳染到感冒。

「龍也,都話肯定冇事嫁啦!」

「真子你又知一定冇事?」

「嘻嘻,我同優子都有食事後丸嘛!」

「......你...你唔早講」

「等你內射得咁開心呀拿!嚇下你嘛!」
四人回到家了,但...我們好像忘了教練,

她去了那呢?當我經過一樓尋找她時,在

浴室內突然聽到歌聲

「教練沖緊涼?」

「係呀!」

「咁你慢慢沖啦!」

「喂!龍也,優子同學佢冇事嘛?」

「冇乜呀!醫生話只係感冒」

「咁就好喇!」

「喂!教練,你...」

教練說完句咁就好後,突然裸著體打開浴

室的門把我拉入浴室。

「龍也,去完醫院要沖涼洗手呀!」

「都唔駛捉我入黎掛,仲有呀!你沖緊涼嫁!」

「我都唔怕醜,你怕咩呢?」

「...我都係出番去先」

「喂!龍也呀!」

我已經有了真子和優子,她們對我十分專

一,優子連自己的前途也放棄了,我不能

再做些對她們不起的事,就算教練有幾吸

引我也不會理她,但媽媽...只好盡量避免

,她始終是我母親,沒人能挑戰她的地位

,唉!希望她不要對我做傻事,我衝出了

浴室門後便回到客廳陪真子優子上房間休

息。
陪著兩位上床後,我立即通知真子媽媽和

優子媽媽,真子媽媽聽完後說有我照顧很

放心,而優子媽媽...

「龍也,你得唔得閒呀?」

「得呀!伯母有咩事呀?」

「你...可唔可以黎一黎,但唔好同里子優子佢地講。」

「係咪有咩特別事呀?」

「係關於我地屋企既事同佢兩個既事」

「哦...咁我過黎啦!」

我掛斷電話後就去優子的家了,到了她的

家後優子的媽媽就開門接我,把我帶到客

廳中,在客廳上我見到一位我從未見過的

人,他孔武有力,雙眼有神,聲音雄亮

「媽媽,就係佢?」

「係呀!」

「唔...你叫咩名?」

「我...我叫藤原龍也,想問下你係...」

「我?我姓中西,名光秀」

「...你...你姓中西咪姐係...」

「無錯,我就係中西優子,中西里子既爸爸,聽講我個女係你度住喎」

「...係」

「上次叫佢去唔成,今次都一定要逼佢去」

「去唔成?去邊呀?」

「係未轉入黎你地間學校前,佢地兩個本來係隔離鎮既女子中學讀,而優子既成積同天份我諗你都知嫁啦!」

「......知」

「我長期係美國做生意,係放假先會返黎,本身轉黎你學校既只得里子一個,而優子原定係跟我過美國,但佢唔肯去,我點鬧佢點逼佢都係唔肯去,以前每日放學返黎就對住隻窗望野,後來比我發現左原來優子由細到大望既唔係風景,而係一個人!」

「咁果個人係...?」

「佢叫藤原龍也!」

「我?!有...有乜可能呀?」

「冇?優子房隻窗斜對面既正正就係你間房」

「...我...我竟然冇留意到一直...」

「我地屋企其實離你屋企好近。」

「我...我真係冇諗過優子...佢...一直」

「其實我係佢地16歲生日時返過黎!」

「我記得優子岩岩入黎時都仲有講有笑,就係經過果日後變到唔出聲,你到底做過乜野黎?」

「佢唔出聲?當然啦!細個時我係度佢就唔出聲,一返屋企就會入房,我為左優子佢可以成才,我安排左最好既鋼琴家,最好既老師同最好既野比佢」
「但你有冇問過佢鐘唔鐘意?」

「父母安排既永遠對仔女好,根本唔需要問!」

「唔怪得里子話佢家姐唔多出聲!!」

「優子哩個女,每逢見到我,我打返黎,佢都唔會出聲,仲會即刻入房」

「乜你都知你逼到佢想避你咩?」

「但冇計,我所做既都係為佢好」

「我想問下你,係佢16歲生日時,你對佢做過乜?」

「果日?!無錯喇,因為美國大學搵緊天才少年入讀,所以我特登返黎諗住簽哂野逼佢去美國讀書,但我發現愈逼得佢緊,佢就愈反抗得利害,最後我控制唔到自己既憤怒打左佢一巴」

「...你咁做會唔會太過份?」

「但我今日終於搵到優子唔肯走既原因,就係因為藤原龍也你!佢應該由細到大都對你有好感,直到而嫁聽講仲做埋情侶」

「無錯,我同優子的確係情侶!」
「......我」

「都係時候,藤原龍也」

「係!」

「我想睇一睇我個女,黎一黎你屋企」

「好...」

「咁行啦!」

我和優子爸爸談完後,他便跟著我回家,

回到家門前,才發覺我沒帶門匙,只好按

門鈴,媽媽應該在家

「黎喇,係咪仔仔呀!」

「係呀!唔記得帶鎖匙呀!」

媽媽過來開門後,優子爸爸竟然十分驚訝

並在我耳邊說

「藤原!鈴木奈奈係你既...?」

「嗯?!你又識我老母?」

「你啊媽?!乜...乜佢唔係得廿五歲咋咩?」

「睇黎世伯都係我老母Fans喎」

「......係...係呀!」

「佢係鬼廿五,三十五就真」

「唔......一間睇完優子,我有佢本寫真,可唔可以...」

「簽名?影相?」

優子爸爸竟然是我媽媽的超級Fans,他原

來更收藏媽媽的寫真,他到了一樓看優子

時,正好優子睡著了,在那個時候,我看

得出世伯其實很痛愛優子,但用錯了方法

,看完優子後世伯就回家拿寫真給媽媽簽

名和拍合照。

「藤原!」

「係...!」

「我個女你要好好照顧佢,我知道你係好愛我個女,而佢其實由細到大都對你有好感,我唔會再逼佢做佢唔想做既事,岩岩見到佢連訓都識笑就知,佢最大既願望已經達成左」

「係...但佢既願望係...?」

「其實仲未算達成,要你地註冊左先算達成,我返去喇,優子就交比你喇!」

優子爸爸說完後就回家了,但連我也想不

到的是優子小時候已經有留意我,她不理

會任何人,放棄前途,都要跟著我,但...

但我竟然不是整個人全心全意愛她,還要

有一半讓了給真子,但她也不介意,想到

這裡我幾乎想哭出來,還是回到優子身邊

好好照顧著她吧!
優子的爸爸過了三天後就返回美國了,優

子和真子的病也開始痊癒,這三天我都

睡在地下日夜照顧她們。

「仔仔,起身喇!」

「啊...?」

「仔仔!!!你做乜呀?塊面紅哂既?」

「好...好熱,好暈呀!...」

「仔仔...!你發緊燒呀!我知喇,肯定兩位妹妹病左冇得出,谷谷埋埋上腦,唔緊要,等我幫你吮哂出黎!」

「喂...!老母呀...我應該感冒呀!你再含會傳染埋比你嫁!彈開d啦」

「唔緊要嫁,仔仔咁谷住好辛苦,傳染左比我好番後,用你支針插落我下面打白色藥就會好快好番!」

「...老母,我好暈又冇氣又手軟腳軟,唔該彈開先」

「龍也!!你做咩呀!」(真子)

「唔舒服姐...」

「梗係哩幾日照顧我地病左啦!」

「優子...」

「......嗯?」

「你爸爸幾日前黎過,佢探完你同你講左句對唔住,話比你跟住我之後就返左美國喇」

「...爸爸佢......」

「係呀!...」

優子聽到她的爸爸來了探望她,還准許她

跟著我,我見到優子面露笑容了,還把頭

抬起不再低頭

「唔得喇,好暈呀...」

「龍也!!」

最後,我都是暈倒了,醒來後發現自己在

醫院裡,右手在吊著鹽水

「龍也你點呀?」

「優子?」

「仲有冇覺得暈呀?」

「優子,你......」

「我?我咩呀?」

「......冇」

「咁你休息下先啦,我陪住你,嘻嘻!」

「係呢!醫生點講呀?」

「話龍也操勞過度,又感冒,先會暈」

「...優子」

「嗯?」

「我覺得你而嫁咁好靚」

「姐係話我以前唔靚啦!」

「唔係,不過以後有咩事唔開心可以同我講,唔好自己一個唔出聲成個月呀」

「......嗯」

「又嗯我,今晚想我點操你?」

「喂呀!醫生叫你唔可以咁操勞」
「優子,我想飲水呀!」

「我出去倒比你。」

「咦!真子」

「龍也,你冇野嘛?」

「冇...你正話去左邊呀?」

「咪同醫生傾你咩事囉!」

「咁我咩事呀?」

「醫生話你操勞過度呀!叫你唔好一次過操兩個呀!好易暈嫁」

「...醫生點會講d咁既野呀!」

「嘻嘻,話你感冒呀!可能我地傳染左比你。」

「咦,真子,同醫生講完拿?」

「係呀!咦?優子,你去左幫龍也拎藥未呀?」

「呀!係喎,咁真子倒杯水比龍也,我去拎藥先」

「好啦!」

「...水呀...水呀」

「等陣啦!倒瀉呀!...拿,我餵你飲。係呢!點解優子成個人好似好反覆咁,一時講野一時又唔講」

「佢屋企之前有d問題,但而嫁應該解決左,所以咪開心番囉!」

「哦......黎,飲多啖,等優子拎完藥就走得嫁喇」

「係喎,我老母呢?」

「佢係屋企煮定飯等我地呀!」

「藥拎好喇,龍也真子,等護士拆埋支鹽水針就可以走喇」

「係!!」

「龍也塊面好似仲係好紅咁」(真子)

「又係喎,仲發緊燒?」(優子)

「又冇喎」(真子)

「嘻嘻,聽姐姐講佢係太耐冇出谷住左」(優子)

「咁龍也,返去我地幫你出呀!」

「......咪聽老母亂講,我係少少熱姐」

「藤原龍也,拎隻手黎......好喇,痴埋塊膠布出得院」(護士)

「唔該!」(龍也)

拆完鹽水針後我們便回家,在回家路上一

直有真子優子左右扶著我,那時...我感覺

到無比的幸福,我要更努力愛著她們!!
回到家後媽媽正好煮完飯,而教練也來了

探望我

「龍也你仲有冇事呀?」(教練)

「冇咩喇,係仲有少少暈...」

「仔仔塊面仲好紅,我今晚幫你呀!」

「鈴木姐姐幫龍也乜?」(真子)

「唔駛理佢,唔方好野」(龍也)

「龍也,食完飯食藥沖涼訓」(優子)

「係!係!」

「係喎!屋企原來冇哂蛋,鹽糖都冇,連個打蛋器都壞埋」(老母)

「......老母你仲敢提個打蛋器」

「兩位妹妹,一間同我去掃貨!順便望下d無線震蛋有冇新款先」

「老母,你咪帶佢地去d咁既地方唔該!我兩個女人好純。」

「呀...諗下啦!咁食完飯我地出去你沖涼喇喎!」(老母)

「但邊個睇住龍也呀?」(優子)

「優子,有教練係度嘛!」

「嗯!咁都好d」

食完飯後她們三個便出去了,全屋只得我

和教練兩人,我當然去浴室沖涼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞